direct x
![]() ![]() ![]() |
direct x
paull2002 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 18 October 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4 PERLA
- TM 23 PAU
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
exista un uninstaller pe net, dar trebuie folosit cu mult precautie, e freeeware, sa citesti de 10 ori instructiunile...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai sigur reinstalezi windowsul. Dar mai mult ca sigur problema ta nu este de la directX, ci mai degraba de la drivele placii grafice. Incearca mai intai o reinstalare a acestora.
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca placa nu suporta DirectX 9 degeaba il instalezi. Si io mi-am luat plasa asta. Placa suporta 7 iar cand i-am bagat 8.1 mergea mult mai prost (asta se intampla cu mult timp in urma).
Deci, reinstaleaza windowsul si instaleaza driverele originale ale placii. Bafta |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(free_fiber @ 10 Apr 2005, 10:18) Daca placa nu suporta DirectX 9 degeaba il instalezi. Si io mi-am luat plasa asta. Placa suporta 7 iar cand i-am bagat 8.1 mergea mult mai prost (asta se intampla cu mult timp in urma). Deci, reinstaleaza windowsul si instaleaza driverele originale ale placii. Bafta Nu prea ai dreptate aici. In primul rand jocurile noi NU ruleaza daca nu ai ultima versiune. Majoritatea o au inclusa in caz ca nu o ai instalata. Iar in al doilea rand, chiar daca placa nu suporta hardware versiunea de dx acesta va fi folosit in mod software. Si cu cat mai nou, e si mai performant. |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
bogdan_iuly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Al Cap0nE @ 9 Apr 2005, 14:46) Mai sigur reinstalezi windowsul. Dar mai mult ca sigur problema ta nu este de la directX, ci mai degraba de la drivele placii grafice. Incearca mai intai o reinstalare a acestora. De acord cu driverele la placa grafica. Eu asa am rezolvat probleme de grafica cu un Geforce2 MX 400 si DirectX 9.0c ... Deci ... Dar nu sunt de acord cu reinstalarea. Deloc! Eu il reinstalez la 1 an - doi, dar e un chin. O fac pt ca e prea incarcat, etc, dar cand trebuie sa fac back-up la atatea proiecte, programe si dupa reinstalarea lor ... O las balta ... This post has been edited by bogdan_iuly: 11 Apr 2005, 00:01 |
--------------------
Dacia
Logan
- It's nice to be important, but
It's more important to be nice! ------------------------- Scooter |
|
Varu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 11 July 03 From: Bucuresti ![]() |
pe site-ul microsoft, la "download directX 9.c" spune ca aceasta versiune nu se poate dezinstala, si pt utilizatorii de WinXP se recomanda ca, inainte de instalare, sa se faca un "system restore point" (nu stiu ce-i asta, dar probabil ajuta la revenirea sistemului la starea initiala, dinaintea instalarii.) daca n-ai facut asa ceva inaintea instalarii, cred ca trebuie sa reinstalezi WinXP (daca ai WinXP.)
totusi, e ciudat ca nu merg jocurile cu versiunea 9c. vezi sa nu fie altceva de vina. daca ai acces la internet, asta-i calea unde gasesti amanunte: http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang=en succes. |
--------------------
Renault
Megane 2
2005, 1,5 dci 82 cp
|
|
Vlad_solenza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 4 January 05 ![]() |
In mod sigur daca vei reinstala driverele de la placa video o sa mearga.
Poti eventual sa incerci sa descarci ultimele drivere. Daca nici asa nu merge, reinstaleaza si driverele de la placa de baza, pune direct x9c, si apoi pune driverele de la placa video Bafta! |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- -
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
pe cd-urile de la placile de baza exista un acel ceva
![]() am patit sa instalez wingoz, placa video (toate) si sa nu imi mearga joacele din cauza acelui 4 in 1 care din cate am inteles deschide unele porturi.. si mai face cate ceva pe acolo.. cel mai bine ar fi sa pui din nou windowzu si sa le instalezi toate cum trebuie Bafta |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 16:36 |