DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cat timp credeti ca vor mai ramane batranicele ?

1310CL
post 13 Feb 2010, 21:36
Post #1

1310 DRIVER

Group: Members
From: Arad

Salut smile.gif

Cat timp credeti ca vor mai ramane daciile noastre pe drum?Ne mai lasa astia ce ziceti?:)Am un vecin de 17 ani care la 18 vrea sa isi cumpere o dacie neaparat,oare se mai merita? mellow.gif Eu unu sper sa nu le scoata,ce va face omu sarac atunci? unsure.gif

Astept pareri:DGoDacia.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - AR06GKI
CREM 427
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
slider2
post 14 Feb 2010, 12:46
Post #2

doar membru si atat

exista deja vreo cateva topicuri despre acest subiect, si culmea tot la diverse...

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
+
vallyyy
post 14 Feb 2010, 13:09
Post #3

Dacia Clubber

From: Pitesti

Pai batranele nu mai au mult de "trait" sad.gif ,decat pentru cei care le intretin cu adevarat .....dacia in general e o marca care se devalorizeaza extrem de repede.........ce va face omul sarac ? pai asta e simplu isi va lua supernova (s-au ieftinit drastic).........observ cu trecerea timpului ca incep usor-usor sa dispara 1300/1310-le si novele ,apoi vor urma supernovele ,apoi solenzele si intr-un final si loganul o sa ajunga o masina de 50 de milioane (din ce auzeam loganul va fi scos de pe piata in cativa ani,nu o sa se mai fabrice ca 1300/1310-le 35 de ani) , deci se va devaloriza si el ,incat o sa ajunga o masina de carat cartofi.......trebuie sa recunoastem ca a trecut epoca de aur cand batranica era mai singura masina pe la noi .........am evoluat si noi si am inceput sa schimbam masinile des (diferite marci ,si sa fie cat mai noi ) ........fiind varietate si preturi accesibile ,masinile se demodeaza repede ,scad preturile si ajung undeva sub denumirea de "rable" .......in afara, rabla = masina de 12 ani

This post has been edited by vallyyy: 14 Feb 2010, 13:12

--------------------
Dacia 1300 Fost dacist
+
1310CL
post 16 Feb 2010, 17:54
Post #4

1310 DRIVER

From: Arad

Scuze nu am stiut de cele 2 topicuri care sunt tot aici.

Asa este...batranicile noastre se vor duce incetu cu incetu dar nu o sa renunt la ea wub.gif Si atunci v-a sta la tara imi mai fac treaba cu ea pe acolo:)

Bafta multa happy.gif.FortaDacia:D

This post has been edited by 1310CL: 16 Feb 2010, 17:57

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - AR06GKI
CREM 427
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 23:55
Forum Renault