Forum+tâmpiți=Love, Reguli tâmpite
![]() ![]() ![]() |
Forum+tâmpiți=Love, Reguli tâmpite
Mihai 90 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Dracu te-a pus sa intri la aia? Puteai deschide pe aici un topic, chiar puteai trimite un PM la administratorul (nu stiu daca sunt mai multi) DaciaClub sa te lase sa deschizi un topic la Jurnal de bord si iti puteai prezenta jucariile, plus ca acolo TU esti moderatorul.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu mai are ma un topic cu desenele alea infantile?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Aaaa... da
![]() Mihai_90, incearca ce ti-am zis. PS: vis-a-vis: ce-i cu semnatura aia? ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Iulikk: 13 Feb 2010, 22:43 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
si la ce ii foloseste?
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 13 Feb 2010, 22:38) Mie mie se par super-smechere desenele lui. Desi in mare parte naive, a demonstrat ca are o capacitate speciala de a surprinde detaliile, multi dintre cei ce construiesc desene la puncte de fuga, dupa metode clasice, corecte, nu au "darul" asta. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Filip, asta-ti place? Surprinde detalii sau tre` sa mai lucrez?
Attached thumbnail(s) desen.JPG ( Size: 43.08k ) Number of downloads: 386 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Deci mie mi se par geniale desenele, sunt alt-ceva! Detaliie imi plac, imi place stilul asta mai special de a desena. E foarte dinamic. Si nu, nu-s d-ala de se duce la expozitii cu picturi formate dintr-o galeata de vopsea aruncata pe panza. Desenele lui contin un soi de arta naiva pe care o apreciez foarte mult. Stiu, sunt multi care vor sa fie un desen ca o fotografie, sa redea cat mai fidel, dar pentru asta avem aparatele foto nu?
Un pic de culoare nu strica, de asemenea perspectivele facute la ochi sunt un deliciu, mai ales la desenele lui pe hartie, imi aduc aminte de picturile bisericesti, (ca tehnica ma refer). This post has been edited by Filip: 14 Feb 2010, 02:31 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Scopul acestui topic fiind acela de a..???
Multumim de aprecieri, dar in lipsa unei teme (chiar vagi, ca doar suntem la Cafenea) inchid. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 18:47 |