probleme casetofon
![]() ![]() ![]() |
probleme casetofon
dragos512 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 15 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
2001 Rapsodie
|
|||
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Ai verificat si tu sigurantele alea, cele de pe placa si grupul ala de 6 sigurante (mi se pare ca e cea de sus din dreapta).
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
dragos512 |
![]()
|
am schimbat siguranta care cica e aceeasi pentru stergatoare si casetofon (asa zice in cartea tehnica) si nimic... treaba e ca totusi stergatoarele merg - daca dau o data sterge de trei ori fara incetare si apoi se opresc si daca mai dau o treapta sterge continuu fara incetare...
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2001 Rapsodie
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Pai normal cand dai sprit pe parbriz sterge de 3 ori si se opreste, pe treapta 1 e temporizarea care sterge mai rar, nu stiu ce se intampla la tine (posibil s-a dus releul de temporizare), unele casetofoane au o siguranta separat pe firele ce ies din casetofon sau chiar undeva pe spatele lui, scoate-l de-acolo si verifica, poate ti s-a ars acolo siguranta.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
dragos512 |
![]()
|
am inteles. cu stergatorele inainte de problema asta daca dadeam treapta unu mergea cum zici tu mai rar insa acum merge ca la sprit si nu dau sprit dau treapta unu iar cu casetofonul am sa-l scot (nu prea stiu eu cum insa am sa incerc) - sper sa aiba cleme de alea pe care le impingi si iese magaoaia - si sa vad cu sigurantele alea pe acolo cum zici tu... ms mult de sfaturi si daca mai aflati ceva... nu ezitati
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2001 Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:03 |