U Televiziune Interactiva, S-a lansat un nou post de muzica
![]() ![]() ![]() |
U Televiziune Interactiva, S-a lansat un nou post de muzica
Robert SLZ |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Slabut. Seamana destul de bine cu postul ala unguresc de muzica.
E un concurent pentru Klumea, dar pentru MTV sau VH1 e departe... Parerea mea... hic |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Se prea poate sa semene cu ala, dar macar e ROMANESC. Apropo, Klumea are cea mai mare audienta, bate de departe MTV. Parerea mea ca in 2-3 luni va depasi audienta la astia, e ceva nou, e interactiv, plus ca muzica e bestiala.
parerea mea. |
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Robert, K are cea maimare audienta la segmentul 10-25 de ani.
Crede-ma ca inafar de VH1, si uneori MTV, muzica de pe posturile romanesti e varza. Sa speram ca postul asta nou va fi cu adevrat interactiv si voi putea vedea si altceva decit "Sint sexy, sint goala, si te astept afara... desi sint -25grd" ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Voi vorbiti de Klumea sau Atomic? Eu pe UPC n-am Klumea!
Si oricum, cum zicea Paul mai inainte, VH1 rulez! |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
Din cat am putut urmari pana acum, se pare ca nu va fi asa, sper.
"Sint sexy, sint goala, si te astept afara... desi sint -25grd" si "Ai buzele de catifea, sa ma sterg la c*r cu ea" Yap. Aici ai dreptate. dar cred ca K de asta are audienta. Aici intervine si IQ-ul telespectatorului. Vezi ca pe UPC vei avea , daca nu ai deja, U . Cei cu astralul mai au de asteptat |
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
cum e cu interactivul asta? scoate aia vreo.... mina ceva prin ecran ?
![]() sau ii zic eu ce sa cinte ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
In afara criticilor aduse de toti pana acum la adresa lui klumea tv, mai am si eu ceva de adaugat: are cel mai naspa sunet acest post. Cel mai bun sunet este la vh1 care e stereo si cu tot cu dolby de la tv se aude bestial.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
costi, se pare ca in principiu iti poti alege ce vrei sa asculti, in functie de voturi. sa speram ca tine.
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu m-am prins inca cum votezi melodia care urmeaza din alea 2?Voi stiti?
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Robert SLZ |
![]()
|
Cica dai un SMS la nr afisat cu VOT A sau VOT B, in functie de melodia care iese si la sfarsit in functie de voturi asculti ce a castigat. Sau cel putin asa am inteles dupa site. Nu prea am avut timp sa ma uit la U dar din ce am vazut mi se pare tare muzica, noua, si fara bulshituri ( scuze moderatorilor) de melodii sau formatii gen cele prezentate de paulp. Si mi se pare ca se aude chiar bine in stereo. Oricum sunt la inceput. O parere exacta mai dureaza pana ne-o formam. Macar e ceva nou.
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Robert SLZ @ 12 Apr 2005, 10:08) Adica sa dau bani ca sa ascult o melodie ? Si sa mai si stau sa butonez tastele alea micute de la mobil ? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
Pai nu te obliga nimeni, si faci ce vrei, ca oricum nu-mi dai mie banii.
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vazut un numar pe acolo dar ala cred ca este ptr dedicatii sau chat....oricum cred ca s-ar putea sa existe si un sistem de votare online care ar fi mai facil..ca asa mi-e greu sa cred ca functioneaza pe baza unora care stau all the time in fata televizorului si-si dau banii pe sms-uri...oricum pare ok pana acum ce am vazut...muzica este noua si buna.
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 22:39 |