Pedala acceleratie in podea
![]() ![]() ![]() |
Pedala acceleratie in podea
AdyTirla |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 12 February 08 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Nova 1,6(1998)/
Solenza 1,4MPI(2004)
Scala
- AG-XX-XXX
|
|||
GeorgeSlz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 February 10 ![]() |
Ce rost are?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
2004
- BB-00-ZZZ
|
|
AdyTirla |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 12 February 08 From: Pitesti ![]() |
Pai in primul rand este mult mai confortabila la drum lung (pozitia piciorului este forte lejera ) si o poti actiona din orce pate. Arata mult mai bine.
|
--------------------
Nova 1,6(1998)/
Solenza 1,4MPI(2004)
Scala
- AG-XX-XXX
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e nici un fel de probleme , unii au mereu acceleratia in podea !
![]() ![]() ![]() La Skodita veche era in podea si era MULT mai deranjant , pt ca trebuia sa tii piciorul tensionat cu laba piciorului in sus cand nu vroiai sa accelerezi ! Dupa un drum de 200-300 km deja nu mai puteam merge bine cu piciorul drept . Aveam tendinta de a accelera la stop ... noroc ca nu aveam CB ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
AdyTirla |
![]()
|
Poate cala skoda veche era neergonomica pedala dar la cel noi alfel stau lucrurile.
Uite o poza cu un BMW M3 ce zici tot incomod e? Attached thumbnail(s) images.jpg ( Size: 2.8k ) Number of downloads: 643 |
--------------------
Nova 1,6(1998)/
Solenza 1,4MPI(2004)
Scala
- AG-XX-XXX
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Am mers si eu cu o duba in SUA care avea pedala ca la BMW, dar n-am simtit diferenta...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
am mers si eu...e mai ciudat dar merge
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
AdyTirla |
![]()
|
La dube si camioane este alceva deoarece pozitia de condus este mai sus.
|
--------------------
Nova 1,6(1998)/
Solenza 1,4MPI(2004)
Scala
- AG-XX-XXX
|
|
GeorDanny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 22 April 09 From: Giurgiu ![]() |
Mie mi sa parut a fi super` treaba asta , am mers cu un Seat Leon si va spun ca se simte alt`fel piciorul la dum lung
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- GR-08-VLA DON'T DRINK & DRIVE !!!
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
nu era duba , era bmw
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 00:52 |