Zgomot Logan 1,6 8v, zgomot ciudat
![]() ![]() ![]() |
Zgomot Logan 1,6 8v, zgomot ciudat
need_alex |
![]()
|
||
![]() sunt aici din placere Group: Members Posts: 60 Joined: 14 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007, ABS +, 1.6 MPI
- B- XX-XXX STOP ACCIDENTELOR! VIATA ARE PRIORITATE!
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca te referi la un tacanit asemenator cu cel produs de un motor diesel (desi ai benzina) - este o problema comuna la Renault/Dacia. Din cate am citit este vorba de un resort pe la ambreiaj care ar cauza zgomotul. Nu e ceva de care sa iti fie teama, pur si simplu inveti sa traiesti cu el
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Producatorul zice ca-i "zgomot tehnologic" unele masini il pot avea de noi, la altele poate aparea pe parcurs iar la unele nu apare niciodata.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
phara |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 17 February 07 ![]() |
same problem
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
need_alex |
![]()
|
![]() sunt aici din placere Group: Members Posts: 60 Joined: 14 December 09 ![]() |
Va multumesc pentru raspunsuri.
Mi-a mai spus cineva chestia asta cu zgomot normal acceptat de producator, dar nu mi-a venit sa cred, dar acum cred. |
--------------------
Dacia
Logan
2007, ABS +, 1.6 MPI
- B- XX-XXX STOP ACCIDENTELOR! VIATA ARE PRIORITATE!
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Ciudata chestie!Mi mi se aude la relanti un zgomot ca si cum bate usor o curea.Nu realizez exact de unde se aude,dar tind sa cred ca se aude din dreptul ACului,din locul acela cu multe curele.(sau e una singura foarte imbarligata).Nu se aude tot timpul.Motorul este 1,6 8v.Masina are 23600 de Km si doar ce am luat-o.Poate o fi ceva normal si ma alarmez eu aiurea ,dar poimaine am de mers 1000 de km si sunt un pic ingrijorat.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Am patit si eu asta la Tico. Se desprinsese o fasie din cureaua de alternator( pe interior, greu am vazut). De acolo venea zgomotul, se auzea ca o pleznitura. Poate si la tine tot asta e.
This post has been edited by BZN: 17 Mar 2010, 23:35 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
verifica bine ca daca se rupe o bucata din cureaua de accesorii poate sa iti intre la distributie si o sa ai probleme mult mai mari decat acea bataie
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Distributia nu e protejata de acel capac negru? Cum ar putea intra o bucata din cureaua de accesorii acolo?
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
cred-ma ca intra si aceasta problema am intalnit-o la 70% din cazurile distributiilor date peste cap,asa ca mare atentie
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Astazi mi-am dat seama ca nu de acolo se aude acea bataie.Cand calc ambreiajul dispare si bataia.Sa ma ingrijoreze treaba asta?
22 Mar 2010, 19:15: QUOTE(Andy_ACS @ 26 Feb 2010, 14:55) Daca te referi la un tacanit asemenator cu cel produs de un motor diesel (desi ai benzina) - este o problema comuna la Renault/Dacia. Din cate am citit este vorba de un resort pe la ambreiaj care ar cauza zgomotul. Nu e ceva de care sa iti fie teama, pur si simplu inveti sa traiesti cu el ![]() Bafta! Acum am recitit topicul si am gasit raspunsul.o sa stau linistit. This post has been edited by aluibasarabeanu: 22 Mar 2010, 18:15 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
stai calm,e acel zgomot tehnologic,e produs de arcurile discului de ambreiaj
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
aluibasarabeanu oana la urma te-ai pricopsit cu un logan la mana a doua ... acum vezi ce era sn-ul ce e si loganul tot o caruta
![]() Tot la service ajungeti cu discul de ambreaj si distributia... sau putetisa o verificati cap coada cu 400 de lei daca va dau bani afara din casa pe calculator la autovit. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:32 |