Sirena de la alarma DSN Clima, problema
![]() ![]() ![]() |
Sirena de la alarma DSN Clima, problema
tibi4net |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 11 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova clima
- B-01-TIBI
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
In principiu iti trebuie tot o sirena de Cobra.
Ideea e ca sirena are un fir de "feedback" care nu il gasesti la alte alarme , sa le spunem obisnuite. Nu stiu exact ce semnale circula pe firul respectiv de feedback (comunicatie i2c, o frecventa oarecare, etc) dar el exista cu siguranta si nu trebuie ignorat caci daca modulul central al alarmei nu "simte" raspunsul sirenei, va continua sa o faca pe aceasta (sirena) sa urle ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
tibi4net |
![]()
|
Acum trebuie sa vad unde gasesc aceasta sirena, pentru ca pe partea cu comunicatia alarma-sirena m-am lamurit. Multumesc de raspuns si cine stie, poate mai aflu ceva informatii.
Oare sunt singurul caruia i s-a defectat sirena la acest tip de alarma? Ce au facut in cazul asta: -au schimbat alarma? -sau doar sirena? Mai am o nelamurire. Cum se dezactiveaza total aceasta alarma? Ca de cand nu mai merge sirena, cand o inchid/deschid parca e un brad de sarbatori. Clipesc toate becurile intr-o veselie ( cod de eroare la comunicarea cu sirena) :-) This post has been edited by tibi4net: 13 Apr 2005, 09:08 |
--------------------
dacia
supernova clima
- B-01-TIBI
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ca sa o dezactivezi total, trebuie sa desfaci modulul alarmei si sa ii scoti mufa din el.
Modulul e localizat SUB corpul aerotermei (sub calorifer, intre corpul aerotermei si mocheta). Este accesibil oarecum scotand grilajul suflantei de la picioare din partea dreapta. Te descrci tu ca esti baiat destept. |
--------------------
.
.
|
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
cred ca am eu o sirena din asta ramasa pe undeva.
Totusi nu inteleg cum a intrat apa in ea, chiar esti primul de care aud cu sirena aia defecta. |
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
tibi4net |
![]()
|
De la service cred ca se trage! Cand am desfacut-o sa vad ce are de nu mai merge, am observat ca garnitura pentru etanseitate era pusa prost si din cauza asta a intrat apa in ea. In perioada de garantie ea a fost la service unde i s-a facut o "resetare" de alarma, iar dupa un timp nu a mai mers..cam asta e.
|
--------------------
dacia
supernova clima
- B-01-TIBI
|
|
tibi4net |
![]()
|
Andu, ziceai ceva de o sirena... :-)..
Verifica PM! |
--------------------
dacia
supernova clima
- B-01-TIBI
|
|
tibi4net |
![]()
|
Sa revenim!
Am schimbat sirena (eram aprope sigur ca acesta era "buba") si nimic..aceeasi problema: -nu se aude nimic -ledul martor clipeste de 8 ori (eroare de comunicare cu sirena) Nu stiu ce sa-i fac...deci cred ca o sa incerc si pe la un service! Daca are cineva vreo idee...pls! |
--------------------
dacia
supernova clima
- B-01-TIBI
|
|
Liviu |
![]()
|
Uite raspunsul care mi l-ai cerut pe MP (scan din manual):
Attached thumbnail(s) sirena_dsn.gif ( Size: 5.96k ) Number of downloads: 241 alarma_dsn.gif ( Size: 38.66k ) Number of downloads: 316 |
--------------------
.
.
|
|
tibi4net |
![]()
|
Mulțumesc mult!
Am vazut pe sectiunea "tutoriale" ca ar exista ceva manuale de service pentru DSN, in format .pdf. M-ar interesa si pe mine. Stie cineva cum se pot "imprumuta"? In legatura cu sirena - acum sunt sigur ca s-a intrerupt o conexiune pe undeva..si cred ca e din mufa de conectare a sirenei. Am vazut ca era cam "coclită", iar unu` din conectori nu se prezenta prea bine! Salutări și să auzim de bine! |
--------------------
dacia
supernova clima
- B-01-TIBI
|
|
tibi4net |
![]()
|
Sal! M-am apucat cu un electrician sa verific toate contactele si continuitatea cablurilor intre sirena si modul alarma. Toate sunt O.K.
Dupa ce am conectat inapoi mufa de la modulul de alarma, in prima faza nu s-a intamplat nimic..dar am observat ca acum nu mai primesc codul de eroare la comunicarea cu sirena... surpriza este ca acum imi clipeste intermitent ledul martor alarma si in timpul mersului. Nu se mai stinge! Asta e...ma bate gandul s-o scot de tot. Ciao |
--------------------
dacia
supernova clima
- B-01-TIBI
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
La cate belele ti-a facut alarma eu zic ca e imposibil sa fie numai sirena de vina. S-o fi dus de tot modulul de comanda, caz in care mai bine o scoti si iti pui alta noua (nu musai tot originala).
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
inchizitor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 26 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut ! Eu am o DSN Clima din 2003 si din cate am am observat nu mai am sirena la locul ei , probabil s-a defectat (intrat apa in ea ceva de genul asta ) si am vazut ca am firele galben si rosu legate intre ele separtat de cel negru si inchidere merge perfect acum nu stiu daca te ajuta cu cevaa!!!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003
- B-40-LBC Laguna 2.0 Benzin 2005 Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:23 |