kilometraj scartaitor, reparat cat mai simplu
![]() ![]() ![]() |
kilometraj scartaitor, reparat cat mai simplu
rtulea |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|||
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Era topic deschis pe tema asta...(vreo 2 sau3
![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
Si cum fludorul este material destul de moale, nu o sa dureze mult si o sa scartaie din nou.
|
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
scuze ptr topicul nou.
este o reparatie temporara care dureaza oricum mai mult decat daca ai pune doar niste vaselina in priza de la ceas. stiu ca tre sa fac o vizita la dezmembrari auto ca sa iau unul de acolo dar pana fac rost de bani este o solutie bunicica, spun eu. |
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Bine, rtulea, dar acum vin si te intreb, si la cablu nou? Ca am luat cablu nou si parca mai tare-mi suna.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
rtulea |
![]()
|
din pacate da!
si eu am luat cablu nou ca am zis ca el este stricat, dar ghinion. cablul era bun asa ca mi-am zis spor la treaba. |
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
|
|
romulus |
![]()
|
Si a avut rezultat? ca ma duc acasa sa-l fac si eu pe al meu
![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
rtulea |
![]()
|
da. azi dimineata cand am venit cu Suzy la serviciu ceasul imi indica 140 Km/h, iar inainte dupa 60Km/h aveam nevoie de portavoce sa ma inteleg cu cetateanul de vis-a-vis.
|
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Se poate incerca "latirea" patratului prin batere cu un ciocanel incit sa intre "pe diagonala" axului din ceas. Sau, daca aveti rabdare sa demontati ceasul, se poate stringe axul in zona prifilata patrat incit sa nu se mai invirta cablul "in gol"
This post has been edited by diaconuliviu: 28 Apr 2005, 11:24 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
KoD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 5 May 05 From: Barlad ![]() |
Salut! Sunt nou pe aici si as dori si eu sa va intreb ceva:
Am si eu o problema cu kilometrajul, care e foarte galagios, si n-am idee care e problema(eu cred ca e vorba de niste pinioane din interiorul kilometrajului). Mentionez ca a inceput sa scoata acest zgomot ciudat dupa o incarcare destul de mare a masinii. Sper ca ma puteti lamuri si pe mine care sa fie problema si cum ar putea fi rezolvata. ![]() |
--------------------
Dacia
1304 E
- vs01kod
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
KoD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 5 May 05 From: Barlad ![]() |
Multumesc de raspuns. In concluzie u ce crezi OV e de la placuta aia de aluminiu?!(as putea sa-l repar sau u zici ca nu se merita sa-l desfac.)???
|
--------------------
Dacia
1304 E
- vs01kod
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
al meu asa facea, m-am riscat sa-l desfac si la mine merge bine acum
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 13:11 |