va rog frumos , o confirmare ca se poate sau ca nu, cod radio-casetofon multumesc f mult
![]() ![]() ![]() |
va rog frumos , o confirmare ca se poate sau ca nu, cod radio-casetofon multumesc f mult
nutica |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
2002 BERLINA
- IF 28 DAN
|
|||
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Nu cred ca ajuta cu ceva datele astea, ca sa afli codul trebuie bagat pe o interfata si citit cu calculatorul sau schimbat.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Codul este trecut pe factura de cumparare a masinii. Daca nu ai aceasta factura, te duci cu casetofonul la un centru sa il decodezi.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand datele sunt incomplete, nu sunt scrise aici toate datele de pe eticheta, lipsesc unele destul de importante
In al doilea rand eu as incerca cu 2353 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am primit report in loc de add reply de la nutica...
QUOTE multumesc din suflet domnilor serviccom, maskatu si in mod special domnului klaus pentru cod 2353 , acum functioneaza. Sunteti minunati! Pentru nutica. Nu mai da REPORT. Pentru a adauga un raspuns foloseste ADD REPLY !!! |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Ce stie klaus cu codurile, cum si-o fi dat seama de cod, o fi vre-un cod standard? Oricum meserie, codul ala nici nu se afla printre cifrele alea.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Asa imi iese mie la sedintele de spiritism...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Maskatu |
![]()
|
Problema este rezolvata, drept urmare topicul se inchide.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 16:04 |