[VAND] Card 2GB si 1GB MicroSD + adaptor SD, Marca SanDisk
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Card 2GB si 1GB MicroSD + adaptor SD, Marca SanDisk
Furry-Rasputin |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru clasic Group: Members Posts: 558 Joined: 22 January 09 From: Bucuresti,Militari-Politehnica ![]() |
Attached thumbnail(s) Fotografie0366.jpg ( Size: 377.11k ) Number of downloads: 115 |
||
--------------------
Fan
Dacia
1300
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt perfect functionabile ?
Daca oferi garantie 24 de ore ca sa le pot incerca , ti le cumpar pe ambele , dar ne intalnim imediat ce se termina cu nenorocirea asta de afara , ca acum nu ies nici daca mi le dai gratis . Am mai cumparat de la tine parca niste boxe de mobil si un briceag multifunctional . Mai da-mi o data numarul tau de mobil pe mesaj privat si te rog sa-mi rezervi ambele memorii , daca esti de acord cu garantia de 24 de ore ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Furry-Rasputin |
![]()
|
![]() Membru clasic Group: Members Posts: 558 Joined: 22 January 09 From: Bucuresti,Militari-Politehnica ![]() |
Cardurile sunt momentan rezervate user-ului marius80_eugen.
|
--------------------
Fan
Dacia
1300
|
|
VRS_80 |
![]()
|
![]() In the air tonight Group: Members Posts: 869 Joined: 13 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca pentru altii stii sa le rezervi sau n-am idee poate nu stii sa-ti citesti mp-ul.Credeam ca pt. primul ofertant se rezerva dar la tine e altfel.BRAVO!
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9dci 120cp Dynamique SQ ADDICTED-Alpine 9835r,Helix P400 Precision,DLS A6,JL 13w6,Mac audio cfx 2.13,Conectica Stinger si Rockford Fosgate,Insonorizare Second Skin.
|
|
Furry-Rasputin |
![]()
|
Oferta dansului a fost mai mare ca a ta, si m-am simtit obligat sa le rezerv celui care da mai mult.
|
--------------------
Fan
Dacia
1300
|
|
VRS_80 |
![]()
|
![]() In the air tonight Group: Members Posts: 869 Joined: 13 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Iti dau eu ma acum, in plus inca 5 lei peste,ce zici vrei ?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9dci 120cp Dynamique SQ ADDICTED-Alpine 9835r,Helix P400 Precision,DLS A6,JL 13w6,Mac audio cfx 2.13,Conectica Stinger si Rockford Fosgate,Insonorizare Second Skin.
|
|
Furry-Rasputin |
![]()
|
Produse vandute. Topic inchis
|
--------------------
Fan
Dacia
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 22:29 |