Sonda Lamda, decuplare sonda lambda pe gpl
![]() ![]() ![]() |
Sonda Lamda, decuplare sonda lambda pe gpl
cornelus2009 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 16 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
2003
- br14bia
|
|||
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
pai scoate mufa de la ea cea albastra care tre sa tragi de parghia rosie in afara si iasa din mufa
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
cornelus2009 |
![]()
|
hmm, cred ca nu m-am facut bine inteles, pe mine ma interesa ce fire se decupleaza cu ajutorul unui releu atunci cand este trecuta pe gpl.
|
--------------------
dacia
berlina
2003
- br14bia
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
pai eu stiu ca instalatia are un calc.separat pt gaz care decupleaza sonda sau ceva de genu(o pacaleste) si ala face treaba asta.e parerea mea daca e cineva cu mai multe cunostiinte despre asata ascult si eu
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
cornelus2009 |
![]()
|
DA, ai dreptate are sistemul elc( electronic lambda control) da eu ma intreb exista vreun releu ce decupleza firele de la sonda catre ecu atunci cand e pe gpl, sau merg in paralel elc cu sonda lambda.
13 Mar 2010, 20:19: astazi am mers prin eliminare, am desfacut cablajul de la calculator gpl pana la sonda lambda si am descoperit ca releul este in interior si decuplarea se face automat din calculator. Am facut si consum benzina cu ocazia asta si am facut 13km cu un litru benzina, deci undeva la 7,6% , aveti idee este mult ? Problema ramane deci la instalatia gpl de consuma 18%. This post has been edited by cornelus2009: 13 Mar 2010, 20:19 |
--------------------
dacia
berlina
2003
- br14bia
|
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
daca iti consuma atat, trebuie sa refaci reglajul amestecului aer/gaz.
daca nu are efect, verifici filtrul de gpl si eventual desfaci pulmonul sa vezi in ce stare este. nu in ultimul rand, alimentezi cu GPL de calitate, nu de la statii "fantoma". consumul il faci de la un plin la altul, nu cu 1 litru. bafta! |
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:49 |