URGENT:USA DREAPRA FATA BLOCATA
![]() ![]() ![]() |
URGENT:USA DREAPRA FATA BLOCATA
SKARFACE |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 30 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2003 1,4 MPI
|
|||
giman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 26 February 10 ![]() |
Am patit-o si eu...am mers la un service si mi-a rezolvat-o unu' de acolo.
A dat scaunul jos dupa care a desfacut niste surubele, apoi a cracanat plasticul (fata usii) putin cat sa bage mana si a reusit sa o deblocheze. ma costat 50ron. @ la mine nu vroia sa se deschida nici din telecomanda... ![]() This post has been edited by giman: 14 Mar 2010, 12:45 |
--------------------
Dacia Solenza Scala
Dacia Solenza Scala
2003 Scala
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
scoate bre chederu de langa geam sa vezi in interioru usi pe afara,si cu o sarma gen electrod.trebuie sa inpingi de o parghie si sare cuiu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
giman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 26 February 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza Scala
Dacia Solenza Scala
2003 Scala
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1. se da scaunul din partea usii cat mai in spate , se desfac pe rand suruburile de la fata de usa , apoi se da in fata sacaunul si se desface si in partea cealalta ;
2. Si daca nu reusesti sa scoti cu totul fata de usa , nu este nevoie , dar trebuie sa bagi mana si sa fortezi putin tija de la actuator sa o salti , sa-l deblochezi ; 3. iti recomand ca inainte de toate astea sa cumperi si un actuator , ca sa rezolvi ceva ; 4. problema nu este ca NU se deschide , ci daca ramane deschisa , asa ca stai linistit ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
SKARFACE |
![]()
|
Salutare tutur........merci mult pentru sfaturi .......maine o sa ma duc la un service sa vad ce rezolv..sau daca rezolv ceva..........tinetimi pumnii........
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2003 1,4 MPI
|
|
FuNnYSLZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 3 February 10 From: Braila ![]() |
Din cate stiu eu fata de usa nu se poate scoate cu usa inchisa pt ca exact intre bord si usa sunt 1 sau 2 suruburi
![]() |
--------------------
solenza
clima
2003
- BR09GSD
|
|
pedros |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 December 09 ![]() |
Nu se poate scoate de tot dar se poate desface cat sa-ti permita sa o deschizi , desi mai indicata este metoda cu chederul de la geam
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008
- CL 79 GYA
|
|
SKARFACE |
![]()
|
Salutare merci frumos tuturor pentru sfaturi...am rezolvato
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2003 1,4 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:04 |