releu n 1 PPH
![]() ![]() ![]() |
releu n 1 PPH
iulian87 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 26 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solentza 1.9
2004
- is xx yul
|
|||
vili |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 28 September 07 ![]() |
Ia vezi ce zic baietii:
http://209.85.129.132/search?q=cache:OIqIw...l%26st%3D60+dia |
--------------------
Dacia
Solenza 1.9D
2004
- IS-xx-xxx
|
|
iulian87 |
![]()
|
am citit.multumesc.din cate am inteles e unul din cele 2 negre mici.
19 Mar 2010, 12:02: am fost si am cautat la mai multe magazin din iasi.nu am gasit nicaieri.stie cineva unde pot gasi si la ce pret se poate gasi? This post has been edited by iulian87: 19 Mar 2010, 12:02 |
--------------------
dacia
solentza 1.9
2004
- is xx yul
|
|
vili |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 28 September 07 ![]() |
Eu cred ca s-ar putea sa fie releul care alimenteaza bujiile incandescente, ala in carcasa de aluminiu de pe suportul bateriei, pe langa calculatorul de injectie parca. Pentru a-l verifica, scoate fisele la bujii si pune contactul pe preincalzire(prima pozitie)
Din cate stiu, vei avea 12 volti intre fisele de la bujii si masa cateva zeci de secunde, suficient sa verifici toate cele patru fise, desi cred ca daca vine tensiune la una, vine la toate. Cu cheia pe zero, trebuie sa ai cam 5 volti intre fise si masa. Cu ocazia asta verifici si bujiile, iei o bucata de cablu si atingi plusul de la baterie si capatul bujiei, intermitent, daca bujia este buna, face scantei la atingere. Oricum, problema ta nu cred ca este de la acest releu. L.E. Parca am inteles ca stai prin zona Pietei Nicolina? Eu stau in Nicolina 1, suna-ma maine pe la prinz daca nu gasesti relee si poate vin eu cu a mea sa le schimbi, sa nu dai banii aiurea. This post has been edited by vili: 19 Mar 2010, 20:37 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.9D
2004
- IS-xx-xxx
|
|
iulian87 |
![]()
|
imi pare rau vili ca nu am citit mesajul mai devreme.adica ieri.am facut comanda ieri la un releu.ma costa 100 ron.am sal pun cand il iau si am sa incerc sa verific si releul de la bujii.multumesc pentru ajutor.mai pastram legatura.
|
--------------------
dacia
solentza 1.9
2004
- is xx yul
|
|
iulian87 |
![]()
|
pentru cei interesati,am cumparat releu nou,am dat 100 ron dar erau bune amandoua.nu iroti-ti banii ca mine.
![]() |
--------------------
dacia
solentza 1.9
2004
- is xx yul
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:01 |