DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> consum mare...? mediu...? mic nicidecum..., pareri...

panzerjager
post 19 Mar 2010, 12:22
Post #1

Membru

Group: Members

deci din nou consumul.... :|
Am facut ieri un plin dupa ce data trecuta am facut iarasi plinul si am umblat 100 km doar in Cluj-Napoca.... si au intrat fix 9,73 L... desi ma straduiesc cat pot sa n-o forjez prea tare....e drept motorul e cam uzat, dar la mancat de ulei n-am ajuns...
Acum 2 saptamani am facut un drum Cluj-Napoca - Alba Iulia(distanta de aprox 100 km) dus-intors (cu inca 2 persoane in masina) si la dus am consumat 6,81 L ( verificat cu metoda plinului ochi) si inapoi 7,00 ( aceeasi metoda cu plinul), atata doar ca la intoarcere am venit 50 km de la Turda pe autostrada cu aprox 110 km/h viteza medie..... privind per ansamblu sa ma multumesc cu consumul? In oras ma omoara..... Pareri?

--------------------
dacia 1300 1979
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Lucian MC
post 19 Mar 2010, 13:19
Post #2

Mandru Posesor De Dacie Sport

From: Iasi

Pai ai un consum bun.In oras ai multe semafoare,franet etc plus de asta consumul ala la cate am inteles il ai pe drumuri scurte .Masina cat e rece consuma de sparge. deci zii mersi de consum ca e foarte bun.

--------------------
Dacia Un sport si un break 1989 1410 si 1995 1410 - IS-60-GVE
+
CGDBZ
post 19 Mar 2010, 13:24
Post #3

Membru autentic

From: BZ

Dupa mine ai un consum bun , nu stiu cat de exacte sunt cifrele date de tine dar cam asta este consumul la o dacie 8-10 % in oras , ceva mai mare iarna si cam 6-8 in afara , in functie de bagaje , portbagaj pe masina si de viteza cu care rulezi .

--------------------
- - -
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 07:02
Forum Renault