Planetare scurte-unde, cit?
![]() ![]() ![]() |
Planetare scurte-unde, cit?
Gheorghedracu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|||
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
cele de uzina. din cate stiu sunt cam 450 de lei bucata. Cauti la orice magazin care are piese dacia, sa fie de uzina. Mare atentie ca vanzatorii pot incerca sa te pacaleasca, toti se jura ca au numai piese de uzina.
de obicei piesele de uzina au ambalaj albastru si un abtibild cu holograma pe el. fereste-te de orice piesa de dacie produsa de ASAM (alias CONEX Iasi). nu iti pot spune despre un magazin ca nu stiu in ce oras vii. daca veneai in bucuresti, stiam eu vreo 2. This post has been edited by payty: 19 Mar 2010, 20:47 |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Multumesc.
O sa trec si prin Bucuresti. Planetarele scurte au fost folosite pe vreun model de R12 (sau versiune locala) in alte tari? Deosebirea de lungime vine din lungimea tijei sau a piesei de la capatul dinspre cutie? Din ce imi amintesc eu era piesa de la capatul dinspre cutie dar nu mai sunt sigur. Daca ar fi asa, as putea sa cumpar doar piesa cu pricina si sa o pun pe o planetara lunga ca sa reduc lungimea? Pe de alta parte, stiu ca exista doua versiuni de planetare, cele cu dublu cuplaj cardanic la exterior (roata) si celelalte (nu stiu ce cuplaj folosesc ele, dar cred ca intelegeti la ce ma refer). Cele scurte ce cuplaj au? |
--------------------
Renault
17 Gordini
|
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
sincer nu stiu de unde vine diferenta de lungime. cert e ca la planetarele lungi etansarea semeringului de la cutie e pe planetara si din cauza asta capatul dinspre cutie al planetarei e rectificat. la cele scurte capatul nu e rectificat.
|
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Stiu. Imi amintesc ca am fost la magazine acum citiva ani cind am trecut ultima oara prin tara, si parca mi-au aratat "cozile" de planetare lungi si scurte si acolo era diferenta. Initial am crezut ca era tija, dar nu e asa. Probabil ca fabrica a considerat inutil sa produca o tija de o alta lungime pe care sa foloseasca coada de planetara lunga care asa cum spui si tu e mai prelucrata decit cea de planetara scurta (are acea rectificare finala pentru simering). Probabil ca era mai eficient financiar vorbind in felul asta.
Care sunt acele magazine in Bucuresti de care vorbeai? This post has been edited by Gheorghedracu: 21 Mar 2010, 05:45 |
--------------------
Renault
17 Gordini
|
|
dobre |
![]()
|
-classic- Group: Members Posts: 425 Joined: 2 December 07 From: Severin ![]() |
la ce iti trebuie man planetare scurte?
|
--------------------
Dacia
1300
1972
- GJxxSPR Dacia 1300 RAT 1972
|
|
SB04AKI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 302 Joined: 18 May 08 From: Sibiu/Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan/1310
2005/2000
- SB 99 OOO
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
exista si cutie in 4 cu planetare scurte
![]() |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
diferenta si la lungimea tijei si la capatul dinspre cutie. Eu am reusit sa merg si vreo 10k km cu o planetara lunga si una scurta pe cutie in 4 trepte cu planetare scurte oricum
![]() |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:44 |