Problema AC, suierat
![]() ![]() ![]() |
Problema AC, suierat
Abstract |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.4mpi
|
|||
boobybooby23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
sigur nu se aude GMV-ul?
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
Abstract |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 June 09 ![]() |
Ce inseamna GMV?
Si nu cred, ca nu e un sunet care sa il mai fi auzit, se aude asemanator cum se aude cand deschizi robinetul cand e apa oprita. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.4mpi
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
grup moto ventilator sau electro ventilatoru de racire
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
Solidu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 27 November 07 From: Pitesti ![]() |
Compresoru de la aer. Cred ca nu ai destul sau deloc ulei in instalatie. Poate se rezolva cu o interventie la aerul conditionat, sa iti bage ulei si sa schimbe freonul.
|
--------------------
Renault/Ford
Symbol/Focus
Fidji dCi 70 CP, 2007/ Titanium 1.6 TDCI 2008
- AG-xx-xxx
|
|
mariusciprian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 2 August 08 ![]() |
aceiasi problema o am si eu ca initiatorul topicului si nu-mi dau seama ce ar fi.de racit nu mai raceste si pe instalatie se aude ca si cum ar sufla cineva pe teava.daca imi aduc bine aminte pe mocheta din dreapta am obs o pata uleioasa.ce anume ar putea fi?si cum as putea sa verific?
|
--------------------
ARO
ARO
1999 L25
- B224ARO
|
|
Solidu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 27 November 07 From: Pitesti ![]() |
Tu ai pierdut din freon. Pata aia uleioasa e altceva, nu cred ca are legatura cu AC. Te duci la un service care are aparat de reciclat freonul si iti fac aia o reumplere. Se poate face o verificare cu lichid fluorescent sa vezi daca curge pe undeva. Daca nu ai umplut instalatia de AC in ultimii 2 ani nu cred ca e nevoie de verificare, a pierdut incet freonul.
|
--------------------
Renault/Ford
Symbol/Focus
Fidji dCi 70 CP, 2007/ Titanium 1.6 TDCI 2008
- AG-xx-xxx
|
|
mariusciprian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 2 August 08 ![]() |
da domnu solidu asa e.sa pierdut freonu.ar fi fost a 4a vara asta fara sa umblu la instalatie.azi am fost la service si in 45 de min sa rez problema.nu mai aveam freon.toata treaba m-a costat 123 de lei.si acu pot sa stau linistit.
![]() |
--------------------
ARO
ARO
1999 L25
- B224ARO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:06 |