Capacul de la rezervor
![]() ![]() ![]() |
Capacul de la rezervor
alex_titu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 26 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004/scala
|
|||
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
se poate ca sa reglezi arcul acela de la usita....foaia aceea de arc.... mai dai cu degripant pe acolo si apoi va merge....dar nu mult.
eu pana la urma am pus un magnet pe usita si se lipeste perfect. |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
foarte rau ai procedat cu preafrumoasa solenza...usita de la busonul rezervorului ? ulei sau wd-40 sau degripant...miscat de ea inainte-inapoi... batutul la motor...nu stiu...schimbat uleiul ? verificat culbutorii ? scirtiituri - bucse ? rulmenti fara vaselina ? oricum trebuie facuta o verificare temeinica, gresat unde se impune, schimbat daca e necesar...stiu, costa: bani, timp, nervi,... numai bine, |
--------------------
...
...
...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
daca ti s-a rupt arcul ala sub forma de foaie, vezi ca e identic cu cel de la nova-supernova. desfa, din cele doua suruburi din dreptul balamalei, tot ansamblul capacului si unge-l pe indelete, se umple cu mizerie si chiar rugina.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 00:17 |