Dacia 1310L Schema demontat planetara
![]() ![]() ![]() |
Dacia 1310L Schema demontat planetara
stardust_27 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- is 04
|
|||
pavel_daniel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 16 January 08 ![]() |
Ce vrei sa faci,in fond?Sa demontezi cutia sau planetarele? Sau toate?Si de ce?Daca nu dai mai mulkte amanunte e greu de explicat
. |
--------------------
trabant
601
1970
- sj-02 jan
|
|
stardust_27 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 March 10 ![]() |
Nu-mi merge sa schimb vitezele 1,3,4. Merge numai in viteza a 2-a. (a 5-a nu am incercat).
Cum nu stiu pre multe despre ce ar putea fi am intrebat in stanga si dreapta. Unii mi-au spus ca e de la cutia de viteze altii de le planetare. Se aude si o bataie cand merg. |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- is 04
|
|
dacia_gpg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 2 November 07 From: POCREACA ![]() |
uita-te dedesupt la bieleta cv poate sunt rupte tampoanele, daca nu te pricepi da-mi un semn !
|
--------------------
dacia
DACIA 2000 ,
2000
|
|
iulian.bisty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 24 March 07 From: Braila ![]() |
QUOTE(stardust_27 @ 25 Mar 2010, 19:23) Nu-mi merge sa schimb vitezele 1,3,4. Merge numai in viteza a 2-a. (a 5-a nu am incercat). Cum nu stiu pre multe despre ce ar putea fi am intrebat in stanga si dreapta. Unii mi-au spus ca e de la cutia de viteze altii de le planetare. ca nu iti intra in viteza nu are nimic comun cu planetarele,totusi verifica suruburile de pe jug daca mai sunt toate adica 3 iar despre bataie in mers ar trebui sa fie da la planetare , ele prima data incep sa bata la viraje, iar pe masura accentuari uzuri bat si in linie dreapata This post has been edited by iulian.bisty: 25 Mar 2010, 22:33 |
--------------------
Renault
Megane 3 2015
Kadjar 2017 zxcxzcz
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
nu trebuie sa dai cutia jos;dai decat capacul din spate al cutiei de viteze;ti-a cazut o bila de la furci;pui bila la loc,daca nu o mai gasesti nu e bai ca nu o agata pinioanele;
pui alta de la o caseta de bicicleta...nu mai tin minte exact marimea.... daca nu te descurci revin cu detalii |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:05 |