o problema la sistemul electric
![]() ![]() ![]() |
o problema la sistemul electric
b24gfi |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 19 March 10 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1,4 MPI
Laureate 2005
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
din cite am citit si eu pe forum si din ce stiu si eu despre electrica , posibil ca masa , minusul de la unul din cele 2 becuri de la frina (sau altele) nu este buna , si se inseriaza cu becul de ceata care are masa buna , simplu apesi frina si vezi daca se aprind ambele , pe forum s-a mai discutat mult pe tema asta si un loc unde s-ar discuta ar fi asta
This post has been edited by bygy007: 25 Mar 2010, 21:32 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
b24gfi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 19 March 10 From: bucuresti ![]() |
de aprins nu se aprind ambele dar in bord imi arata k se aprinde si ceata...nu este o treaba asa de imp dar destul de deranjanta....ok ms k mi-ai indicat unde se mai vb despre prob asta...ms
|
--------------------
dacia
logan 1,4 MPI
Laureate 2005
|
|
X@by |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 8 June 08 From: Tg Mures ![]() |
Curata triplele din spate.
|
--------------------
DACIA
LOGAN/SOLENZA
2008,Preference 1.5DCI 90CP/2003,Clima 1.4MPI GOD IS MY CO-PILOT!
|
|
ostilu84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 16 December 07 From: Dragasani , Valcea , Romania ![]() |
Incercati sa mai folositi si functia "search" . Aici subiectul zic eu ca este tratat fff bine : http://www.daciaclub.ro/Probleme-la-lumini-spate-t98955.html
This post has been edited by ostilu84: 26 Mar 2010, 11:26 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- VL-43-*** Sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala! (Tudor Octavian)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:06 |