ce mai pot face la masina mea
![]() ![]() ![]() |
ce mai pot face la masina mea
DRAGOS GACEA |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 15 November 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) SP_A0065.jpg ( Size: 306.62k ) Number of downloads: 877 SP_A0066.jpg ( Size: 351.27k ) Number of downloads: 952 SP_A0067.jpg ( Size: 330.33k ) Number of downloads: 823 SP_A0068.jpg ( Size: 298.31k ) Number of downloads: 868 SP_A0069.jpg ( Size: 203.56k ) Number of downloads: 840 SP_A0070.jpg ( Size: 227.6k ) Number of downloads: 452 SP_A0071.jpg ( Size: 288.92k ) Number of downloads: 497 SP_A0072.jpg ( Size: 278.74k ) Number of downloads: 451 SP_A0073.jpg ( Size: 244.64k ) Number of downloads: 389 SP_A0076.jpg ( Size: 241.55k ) Number of downloads: 385 |
||
--------------------
dacia
1310
1999
- dj 05 dra
|
|||
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
QUOTE(Andrei_spu @ 27 Mar 2010, 18:31) foarte frumoasa masina tine-o tot asa QUOTE(DRAGOS GACEA @ 28 Mar 2010, 22:33) salut.sunt nou pe aici.va rog sa ma scuzati daca am postat unde nu trebuia.as vrea sa imi spuneti cam ce mai este de facut la masina mea.va multumesc anticipat -pai in primu rand partea din fata din cate vad eu a fost lovita... mai da-i o vopsea ca a intrat rugina si incearca sa nu o mai dai la pelsneala (peste grila , stema si alte elemente care nu trebuie vopsite) -compartimentu motor vad ca e proastpat vopsit... eu zi ca mergea si un antifon daca vroiai sa faci treaba -scoate stropitoarele alea de parbriz cromate cu leduri arata urat... daca vrei sa faci o imbunatatire cauta undele cu "perdea de apa" de la masini straine sau unele cu jet dublu -stergatoarele alea de parbriz isi fac treaba? sau sunt puse doar ca sunt "aero" si arata frumos am mai vazut eu persoane care si-au cumparat dastea si s-au trezit cu parbrizu zgariat pt ca s-au rupt de bune ce erau eu iti recomand stergatoare Champion le gasesti in orice benzinarie la 35 de lei eu le am de un an jumate si sterg ca in prima zi (si nu scartaie) -si pt subwooferu ala cumpara 2 corzi elstice sau macar pune niste sarma neagra ca arata urat Attached thumbnail(s) IMAG0208.jpg ( Size: 292.38k ) Number of downloads: 499 |
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
1986/1989
- B986ZBY Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
DRAGOS GACEA |
![]()
|
-pai in primu rand partea din fata din cate vad eu a fost lovita... mai da-i o vopsea ca a intrat rugina si incearca sa nu o mai dai la pelsneala (peste grila , stema si alte elemente care nu trebuie vopsite)
-compartimentu motor vad ca e proastpat vopsit... eu zi ca mergea si un antifon daca vroiai sa faci treaba -scoate stropitoarele alea de parbriz cromate cu leduri arata urat... daca vrei sa faci o imbunatatire cauta undele cu "perdea de apa" de la masini straine sau unele cu jet dublu -stergatoarele alea de parbriz isi fac treaba? sau sunt puse doar ca sunt "aero" si arata frumos am mai vazut eu persoane care si-au cumparat dastea si s-au trezit cu parbrizu zgariat pt ca s-au rupt de bune ce erau eu iti recomand stergatoare Champion le gasesti in orice benzinarie la 35 de lei eu le am de un an jumate si sterg ca in prima zi (si nu scartaie) -si pt subwooferu ala cumpara 2 corzi elstice sau macar pune niste sarma neagra ca arata urat ms ptr sfaturi.stergatoarele sunt bune adica sterg ff bne.sunt multumit de ele.o sa caut niste corzi sau sarma ceva.masina nu a fost lovita.am refacut tot motorul si mecanicul a zgariat o asa pe aripi:(mai astept sfaturi in continuare.va multumesc |
--------------------
dacia
1310
1999
- dj 05 dra
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
in primu rand ce i-ai facut? i-ai pus folii?
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Un clipboard dinala cu ventuza in parbriz ai incercat ? Ar mai merge un eleron tip F16
![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
- antifonare
- curatire motor - verificare generala - bibilita la mecanica - facuta in asa fel incat daca cineva te-ar pune sa faci 3000 km cu masina intr-o saptamana sa nu-ti fie frica - data rugina jos daca exista - curatat interior (mocheta + tapiterie) - inlocuirea volanului cu unul normal - scoaterea "blink-blink"-urilor gen suport de pahar/telefon pe care oricum nu le folosesti dar le-ai pus acolo ca scrie "Racer" si sunt cromate Dupa toate astea poti customiza masina in sensul confortului interior. Eu am muncit la a mea si am reusit sa-i instalez un sistem de sunet f. bun ptr. o dacie, i-am pus incalzire in scaun, urmeaza incalzire in oglinzi (chestii care mi se par necesare), i-am pus temporizator de stergatoare, i-am pus alarma, inchidere centralizata, o instalatie xenon (CU FARURI REGLATE LA UN SERVICE AUTORIZAT DUPA INSTALARE); Sunt multe detalii pe care le poti face (gen cum am facut eu plafoniera de deasupra oglinzii cu LED-uri, si se aprinde destul de puternic si am lumina sa gasesc telecomanda de la player cand o pierd prin masina), cu stingere treptata (ca la straineze), ce-i face pe cei care urca in masina sa se simta altfel decat intr-o dacie STOCK. Eu sunt f. multumit cand intra in masina oameni si spus : "Ba' da' Dacia ta e f. ingrijita vad." P.s. Exteriorul masinii mele este absolut STOCK, fara nici o dunga in plus fata de cum a iesit din fabrica. |
--------------------
r
m
2
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
instalatia de xenon ai luat noua sau adaptata de pe alta masina?si la cat te-a dus
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Noua, in octombrie anul trecut, bi-xenon, m-a ajuns 3 mil 500 (am montat-o eu)
|
--------------------
r
m
2
|
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
Ciorapel , te felicit pentru ceea ce ai facut la masina ta , si pentru ceea ce vei face in continuare ; dar tot sofer de Dacia te numesti , mai ales in fața celor de la I.T.P , ei spun : "Avem o dacie de verificat " ! , ei nu spun : "Avem o dacia breck ultimu an 2004 de verificat" !
|
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
DACIA(the romanian dream) |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 9 April 09 ![]() |
|
--------------------
DACIA
1310
1986
- DJ 29 MKC
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
ciorapel:poti sa pui o poza cu montajul?si felicitari pt masina
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Partea din fata nu a fost lovita ,masina a fost a mea,am schimbat aripa stanga cand am vopsit-o,bineinteles de Connex(nu mai cade la linie cu masina)ca era atinsa de rugina si masca de radiator deoarece erau niste grile din alea mici de plastic rupte si arata urat.Cand i-am dat-o erau farurile si spoilerul original.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
TXzamora88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 21 March 10 ![]() |
dragos de unde ai volanul acela cu renault caut de mult acel volan si mai caut inca unu asemanator tot renault
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Eu l-am cumparat, tot de pe aici de pe DC,e foarte confortabil fata de original.E si cu claxon incorporat,am uitat sa-i spun lui Dragos.
This post has been edited by daniM: 31 Mar 2010, 22:52 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DRAGOS GACEA |
![]()
|
cand am dat motorul jos a sarit vopseaua aia de pe capota si aripa.maine sau poimaine o sa ii mai fac si alte poze.va mai astept si cu alte pareri.multumesc
31 Mar 2010, 23:10: cand am dat motorul jos a sarit vopseaua aia de pe capota si aripa.maine sau poimaine o sa ii mai fac si alte poze.va mai astept si cu alte pareri.multumesc This post has been edited by DRAGOS GACEA: 31 Mar 2010, 23:10 |
--------------------
dacia
1310
1999
- dj 05 dra
|
|
Ciorapel |
![]()
|
QUOTE(om_bland @ 31 Mar 2010, 15:30) Ciorapel , te felicit pentru ceea ce ai facut la masina ta , si pentru ceea ce vei face in continuare ; dar tot sofer de Dacia te numesti , mai ales in fața celor de la I.T.P , ei spun : "Avem o dacie de verificat " ! , ei nu spun : "Avem o dacia breck ultimu an 2004 de verificat" ! Corect, asta am subliniat si eu. Cand ma voi duce la ITP voi scoate instalatia xenon de pe masina (nu o voi scoate de tot, ci doar voi inlocui becurile si voi conecta mufele aferente); daca vrei, pot face o poza SUB masina, sa vezi ca este LACRIMA; sunt foarte multumit de faptul ca nu am gram de rugina pe masina; nu ma dau banii afara din casa, dar prefer cand e un lucru de facut, sa-l fac; aveam putin joc in caseta de directie, m-am dus la mecanic, am reparat-o; acum am un sunet ciudatel la roata drepta fata, imediat dupa sarbatori am programare la mecanic (ce este de schimbat se va schimba). Nu prea vad ce au de comentat cei de la ITP daca masina ta corespunde 99% conditiilor (sisteme de franare, jocuri, noxe). QUOTE(DACIA(the romanian dream) @ 31 Mar 2010, 16:41) Nu am schimbat sticla farurilor, dar am fost nevoit sa le las f. mult in jos fata de cand aveam becurile halogen; acum urmeaza sa fac rost de o pompa de presiune, sa pot pune spalator pe faruri. La plafoniera, am pus 6 led-uri (se gaseste fasie "la metru" de led-uri), adica 2 randuri de cate 3 deasupra oglinzii; m-am bazat mai mult pe functionalitate decat pe estetica; stingerea treptata e realizata printr-un condensator de 3000 uF in paralel, si o dioda sa nu permita condensatorului sa se descarce in alt loc decat pe led-uri. QUOTE(ghitza @ 31 Mar 2010, 17:06) Multumesc, voi pune putin mai tarziu. P.s. Scuze de offtopicul generat. This post has been edited by Ciorapel: 1 Apr 2010, 08:54 |
--------------------
r
m
2
|
|
ghitza |
![]()
|
si ce fel sau tip de dioda ai pus acolo pe langa condensator?caci am notat aici ce ai pus sa ma apuc si eu
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
daniM |
![]()
|
Ai vopsit si elicea?Asa arata inainte sa o dau:
Attached thumbnail(s) dacia.jpg ( Size: 119.47k ) Number of downloads: 303 Dacia1.jpg ( Size: 84.65k ) Number of downloads: 254 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DRAGOS GACEA |
![]()
|
aia sa rupt si asta am cumparat o de la remat asa vopsita.
|
--------------------
dacia
1310
1999
- dj 05 dra
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Orice dioda, cat de mica .. e consumul f. mic si nu conteaza.
P.s Aici e jurnalul meu de bord daca vrei detalii This post has been edited by Ciorapel: 1 Apr 2010, 14:55 |
--------------------
r
m
2
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
la incarcare un c ia curent destul de mare in mod normal se pun rezistenre de limitare de citiva zeci de ohmi vezi cit o sa tina dioda este 1N 400X care este de 1A nu?daca se pune dioda de 4-5 A nu mai este nevoie asa mare de rezistenta
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:11 |