Replica romaneasca la melodia spaniola..., PHOENIX
![]() ![]() ![]() |
Replica romaneasca la melodia spaniola..., PHOENIX
AL |
![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|||
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
frumușel ... dar față de ce ne-a facut l**ă ăla nouă ăsta pare apă de ploaie ... mai ales ca in Winamp mie imi apare ca il canta Alanis Morissete
![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Sincer...un mare vax...
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
Slabuta, obosita ....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
Cam asa ceva.
Sunt roman si nu simt nici o pata datorita jigodiilor pe care, de altfel, orice natie ii are. Ai nostri se vad acum ai altora se vor vedea mai tarziu si tot asa ... Parca-s fi vrut o altfel de replica ... Dar ma'ntreb cui ? Lui Syto ? Parca omu' se plangea c-ai "nostri" i-au furat bicla lu' ala micu' din fata casei. Naspa. Cand esti minoritar trebuie sa fii mai exigent cu tine si ai tai. Altfel se vede tot. This post has been edited by bolt: 18 Apr 2005, 14:46 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
las' ca poate scoate Ombladon ceva....
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ne-am suparat dar are dreptate nenea dj-ul ala antisemit si cum vreti sa-l mai numiti. Imensa dreptate. Ne-am suparat si cand ne-au facut francezii natie de tigani dar si ei au avut dreptate.
Ganditi-va si voi cum ar fi in bucuresti sa fie plin de arabi sa zicem sau de moldoveni (nu am nimic cu nici unii) care sa faca numai infractiuni sa vina sa-ti puna cutitul la gat ca sa-ti ia mobilul si asa mai departe. Trebuie sa-i intelegem supararea in limita in care este de inteles. |
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
"Gluma-gluma, dar teribilistul DJ a patat imaginea romanilor."
Am impresia ca de fapt romanii si-au patat imaginea singuri, prin ceea ce fac acolo. Pustiul a gresit (DJ-ul), dar nu a facut decat sa zgandare o rana care exista deja. |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
O mare sfaraiala de melodie, fara cap, fara coada, daca a vrut sa aiba vreun mesaj, l-a ratat, daca a vrut sa fie "buna", nu e .... o mare prabuseala.
si ca idee, desi mi se pare o mare prostie sa-i faci publicitate unui handicapat din Spania (bravo Phoenix, rock on Beavis, chiar asa de prosti suntem, nene?) mai am si senzatia ca ala ne-a aratat o chestie tare si din partea noastra au raspuns fetele cu "hai ma, ca esti rau, tuuuu...". eu zic doar atata: "Fa, Phoenix, fata...du-te si te culca - e tarziu...". This post has been edited by Lolek: 21 Apr 2005, 10:39 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
QUOTE(Sergiu @ 20 Apr 2005, 12:40) "Gluma-gluma, dar teribilistul DJ a patat imaginea romanilor." Am impresia ca de fapt romanii si-au patat imaginea singuri, prin ceea ce fac acolo. Pustiul a gresit (DJ-ul), dar nu a facut decat sa zgandare o rana care exista deja. Da, dar faptul ca-ti rade in fata si te huiduie, inseamna o totala lipsa de respect... Carui popor i s-au mai facut asemenea cantece?... Sau noi suntem ai mai rai de pe Glob?... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
nope... da cei mai rai din spania ca raport de doza de rautate / indigen, suntem.
si nu numai in spania. in italia de exemplu, pe biletele de metrou din roma scrie in romana si rusa ceva de genu': "esti rapita si fortata sa te prostituezi? suna la ... si te vom ajuta". d'alde djsito sunt niste amarati care se baga in seama. asta nu inseamna ca problema nu exista. iar faza cu phoenix e dupa mine, publicity stunt: "Baaaai, esti plin de rahat..." "Tu vorbesti bai, cu o bunica in ploiesti..." |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Era o faza cu desteptul care ceda primul. Vad ca nu ni se potriveste.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
S-a gasit un dobitoc sa-si verse frustrarea impotriva romanasilor care stau cu fundul in sus intre rasaduri pe cimpiile spaniole si s-au trezit romanii mai aropsiti ca poporul evreu, mai catolici ca papa si mai...
Mai bine ca nu dau doua parale pe Pheonix, as fi fost profund dezamagit acum. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Io zic ca va scoate adriean sau guita ceva tareeeee, si va deveni hit mondial, sa aratam prostia lumii..razbunare, bleah.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:02 |