Sânziana Buruiană: "Si eu pot", Haideti sa o incurajam
![]() ![]() ![]() |
Sânziana Buruiană: "Si eu pot", Haideti sa o incurajam
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La horoscop la Rac ce zice?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da-o-n plm ca-i urata...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
d'aia am ajuns unde am ajuns...toate hahalerele se cred motu' din virf...cu ele incepe totul in romania...de n-ar fi ele nu am putea sa...
|
--------------------
...
...
...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da-o-n plm si atat. De cat mai multe ori...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 6 Apr 2010, 10:21) Da-o-n plm subscriu. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
eMulte.ro
![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
ba, io unu m-as unge cu ea nitel fie ca intra sau nu in politica. hai c-a venit nevasta-mea, pa!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
ce numar are nevasta-ta,s-o sun sa te raportez...
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
DMG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Io ma bag la strans lovele...poate dau de ea pe centura cand nu o mai avea succes la Bahmuteanca !
![]() ![]() ![]() QUOTE "Sunt foarte mândră ca fetele îmi spun așa. Dar cred că mai am foarte mult până să o ajung pe domna ministru", a mai spus Sanziana. Mult sau multe paturi de rupt? ![]() This post has been edited by DMG: 6 Apr 2010, 11:37 |
--------------------
Opel
Vectra B
1998 motor X16XEL
- PH XX DMG
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 6 Apr 2010, 10:51) "Dacă Teo a intrat în politică, înseamnă că și eu pot! Vreau să o sun pe doamna Teo, să-i spun că o apreciez și să-i cer sfaturi. Poate, dacă iese, să ma ia pe lângă ea. Să o ajut, mai ales că eu am experiență cu Partidul Fotomodelelor", a declarat Sânziana pentru eMulte.ro. Teo macar stie sa vorbeasca si are ceva in cap, parasuta asta ranjeste ca proasta in targ si de abia articuleaza cateva cuvinte. Ar trebui umble cu eba, poate au mai multe succesuri. Din pacate, sunt tot mai multe zdrente de-astea care vor, chipurile, sa ne reprezinte. Experienta sunt sigur ca are, dar doar intr-un singur domeniu. This post has been edited by cristio_79: 6 Apr 2010, 12:31 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 6 Apr 2010, 10:51) Aici sint doua ipoteze de lucru: 1. Teo-i la fel de proasta ca mine 2. Sint la fel de desteapta ca Teo Ambele-s false. In alta ordine de idei, cind s-a inscris EBA la alegeri, nu v-ati oferit la fel de prompt si dezinteresati s-o sprijiniti moral si material cu putzulicile voastre! De ce? Avea buze prea groase? ![]() This post has been edited by corbex: 6 Apr 2010, 13:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io i'am gasit programu pulitic:
QUOTE Ce vrea Partidul Modelelor Fetele si-au sintetizat astfel, pe scurt, doleantele pentru care vor milita, alcatuind astfel ceea ce am putea numi primul lor program politic: - dreptul de a-si pastra infatisarea ("look-ul") pe care doresc ele insele sa o aiba; - ridicarea restrictiei de a nu fuma pe perioada derularii contractelor; - dreptul de a putea fi, concomitent, imaginea mai multor tipuri de produse - libertatea de a frecventa localurile preferate, la ce ore doresc fetele; - ridicarea obligativitatii acordului agentiei de care apartin fotomodelele, pentru ca acestea sa poata presta servicii si pentru alte firme decat cele cu care agentiile au incheiat contracte sursa |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Subscriu la chestia cu "dreptul de a presta..."
Precum si la dreptul de a fi imaginea oricarei marci de prezervative |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mai dar astora le trebuie sindicat... nu partid. Ce oameni (femei)!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Deci atât !
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 6 Apr 2010, 12:30) Teo macar stie sa vorbeasca si are ceva in cap, parasuta asta ranjeste ca proasta in targ si de abia articuleaza cateva cuvinte. Ar trebui umble cu eba, poate au mai multe succesuri. Din pacate, sunt tot mai multe zdrente de-astea care vor, chipurile, sa ne reprezinte. Experienta sunt sigur ca are, dar doar intr-un singur domeniu. Pai daca in societatea noastra ea e un om de succes, normal ca simte ca e indreptatita sa ne reprezinte. Pentru 80% dintre fete e un fel de vis umed sa ajunga la fel ca ea. Frumoasa, la teveu, cu mașână. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 6 Apr 2010, 14:23 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Maskatu |
![]()
|
Aoleu nu o baga pe aia cu masina ca imi aduc aminte de bancul cu blonda care isi lovise masina...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Maskatu |
![]()
|
Nu vezi ca are botox?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Maskatu |
![]()
|
Google it
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Tratamentul cu botox este unul din cele mai periculoase. In buze se pun alte prostii.
Tanti asta are buzele asa din cauza timpului. Este defect profesional. |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 21:24 |