Exfoliere Volan
![]() ![]() ![]() |
Exfoliere Volan
calculici |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 19 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4MPi
2005
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
De obicei problema apare la cele imbracate in piele... De care e, din semnatura inteleg ca-i "normal".
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Am ami auzit de problema asta si la logan ph2 si la schimbat pe garantie parca, nu mai stiu exact.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
e posibil sa se faca asa de la umezeala, asa am patit la solenza, dar dupa cativa ani, si nu ploua in ea sau ceva ci doar era mai multa umezeala cand ploua serios...cred ca merge pe garantie sau cel putin asa ar trebui, ca astia de la dacia or sa zica una doua ca ai transpiratia acida si de la asta e, deci nu se acopera
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
vreo verigheta pe mana cu diamante proeminente? Vreun ghiul ceva ?
![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
crimsonrain |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 2 December 09 ![]() |
pai eu tocmai de aia imi pun huse pe volan...pare cam "coca" dar incerc sa le gasesc pe alea mai sobre si nu mai am probleme...
![]() |
--------------------
dacia
Sandero
2009/Laureate
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Parca mai era cineva cu problema asta, si s-a dovedit a fi de la antifurtul care il prindea pe volan.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
bine, bine ... dar nici macar niste poze cu zonele exfoliate?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
IRONICK, nu "agresa" clientul, te rog frumos!...
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
gluma asta ma depaseste
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aici se inchide.
Daca initiatorul va vrea cu adevarat o parere despre problema ridicata il astept cu niste poze, da un report si se va redeschide. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Redeschis la cererea autorului - are poze de atașat.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
calculici |
![]()
|
salut,
scuzati, aproape ca uitasem. Poza este destul de proasta...e facuta cu telefonul... nu port nici un fel de inel si nici nu-l sterg cu nimic...de asta intrebam si daca cei de pe forum au avut problema asta.... o sa ma duc si la un dealer sa vad ce o sa spuna... volan.JPG ( Size: 2.37k ) Number of downloads: 2058 Multumesc mult. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4MPi
2005
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Una mai mica nu ai gasit?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Hai ma ce dracu asta-i poza?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
om poza e totusi o poza chiar daca rezolutia nu e buna sperm ca o sa puna si altele cu camera!
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
calculici |
![]()
|
imi pare rau pt poza...o sa incerc sa revin cu o poza mai buna..in weekend o sa incerc sa ma duc la un dealer..
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4MPi
2005
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Vad ca doar o zona in care zici ca se exfoliaza, nu cumva zona respectiva corespunde cu zona bijuurilor cand tii mana pe volan.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
calculici |
![]()
|
Cu ocazia faptului ca am vrut sa fac test cu duster-ul am fost si cu masina la reprezentanta...
Le-am aratat problema. Au vrut ei sa o dea cotita dar pana la urma au acceptat sa-l schimbe....saptamana asta ma duc sa-l schimb.... Deci alti forumisti cu problema asta? sunt curios? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4MPi
2005
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Si totusi, ce natie de volan e asta? E sau nu "piele", ca eu nici asta n-am priceput din poza?!?
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
e sintetic din ce vad eu...altfel nu se exfolia, ci naparlea
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
daca este volan din ala imbracat in piele, nu stiu de ce te plangi, exista de foarte mult timp, pe sectiunea logan un topic in care mai toti posesorii de ph1 cu aceasta dotare din fabrica, se plangeau de exfoliere. si tovarasul meu cu logan 1.6 16v prestige ph1 are aceasta problema.
la ph2 nu stiu sa existe aceasta problema, dar sunt si foarte putini care si-au cumparat varianta prestige, care nu mai merita din punctul meu de vedere, laureate fiind cea mai buna alegere... |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
calculici |
![]()
|
cunosc problema de ph1 dar stiu "am aflat" ca si volanele de pe ph1 cu ph2 sunt facute de alti producatori.
oricum volanul este de spuma nu de piele. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4MPi
2005
|
|
tribunul |
![]()
|
... si daca este de fier.
Ce ti-e si cu exprimarea asta in romana. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
billbobdoe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 14 June 08 ![]() |
Aceeasi problema o am si eu; Sandero laureate de 18 luni, volan normal nu din piele.
Nu se vede in poza prea bine diferenta de culoare dintre zona exfoliata si cea normala, dar cu ochiul liber e vizibila. In cazul in care service-ul ar accepta inlocuirea pe garantie....s-ar schimba volanul cu tot cu airbag? Attached thumbnail(s) 2010_05_04_09.08.09.jpg ( Size: 837.92k ) Number of downloads: 1865 |
--------------------
Dacia
Sandero Laureate 1.6 MPI
2008
|
|
tribunul |
![]()
|
Mai degraba e uzura. Se vede destul de bine si in poza.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.684 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
cata uzura la 27000 km?
doar daca a purtat manusi de smirghel si nu vad de ce si`ar sabota singur masina |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
tribunul |
![]()
|
Probabil un inel face cat 1000 de ... km.
Uzura de obicei apare in locul in care freaca mai mult volanul si pe partea stanga, oare de ce? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
billbobdoe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 14 June 08 ![]() |
Necasatorit, fara ghiul, piercing sau alte (ne)metale pe/prin degete.
Da, exfolierea este numai pe partea stanga, probabil ca schimb vitezele mai des si raman cu mana dreapta pe schimbator. Nu este un capat de lume, dar este oarecum deranjant....as prefera sa se rezolve pe garantie decat sa dau eu niste bani mai tarziu, mai ales ca utilizarea a fost normala, "uzura" nefiind accentuata in nici un fel. This post has been edited by billbobdoe: 4 May 2010, 20:53 |
--------------------
Dacia
Sandero Laureate 1.6 MPI
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 01:44 |