probleme cu inchiderea centralizata, la usa dreapta fata
![]() ![]() ![]() |
probleme cu inchiderea centralizata, la usa dreapta fata
poe |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 7 June 06 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM, 1.5 dci 85CP
2007
|
|||
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Fata de usa nu cred ca ai cum sa o desfaci cu usa inchisa. Ai incercat sa descui usa rasucind cheia in butuc?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
poe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 7 June 06 From: Constanta ![]() |
Masina este a socrului meu si inca nu am ajuns la el, ma duc sambata sa-ncerc si treaba asta, pe el deocamdata nu-l deranjeaza foarte mult problema. Oricum intr-un fel trebuie s-o rezolv. Banuiesc ca broasca trebuie schimbata daca nu mai sare clema aia singura la deschidere.
|
--------------------
Dacia
2007
|
|
cosmin_h82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 21 October 07 From: Arad ![]() |
Incearca sa o deschizi din exterior cu cheia in butuc sau poate merge daca trage de manerul de deschidere si buton in acelasi timp.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS+ (cu clima)
- AR 19 ***
|
|
poe |
![]()
|
Am reusit sa deschid usa pana la urma dupa inchideri si deschideri repetate din butonul cheii, dar dupa 2-3 inchideri iar s-a blocat, am fost duminica in Autovit si am cumparat broasca, care este cu tot cu motoras, urmeaza sa o schimb, se pare ca e capsulata nu ai ce sa repari la ea. Este pe undeva un tutorial macar de demontare a usii? Daca ar fi si pentru demontarea broastei ar fi super.
|
--------------------
Dacia
2007
|
|
poe |
![]()
|
Am rezolvat prin schimbarea broastei, se pare ca broasca veche avea un plastic crapat care crea probleme. Dupa lungi cautari in Autovit am gasit-o la 136 ron (majoritatea cereau 150-200 ron) si manopera am facut-o eu gratis
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
2007
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(poe @ 28 Apr 2010, 09:42) Spre surprinderea ta, acel cui se regleaza foarte usor. Cei din service il regleaza cu ciocanul, lovindu-l "la greu".Cum se regleaza: = desfaci cuiul citeva ture de filet, dupa care il lovesti usor (merge si doar apasat/impins cu mina) spre directia dorita. Conditia obligatorie este sa-l desurubezi citeva ture de filet - personalul calificat din service nu o face si de aia ei il lovesc cu barosu'. |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
poe |
![]()
|
Ai facut tu asta? Eu l-am desurubat de tot si l-am scos si se vede clar ca nu ai unde sa-l bati, nu se misca nimic pe acolo, filetul de acolo e fix nu se misca in stalp.
|
--------------------
Dacia
2007
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Se vede clar pe draq. L-am reglat eu ca mi se urca usa pe cui. Deci:
Desurubezi numai citeva ture de filet pina cind vezi ca s-a slabit si apoi lovesti usor cuiul incotro vrei sa se deplaseza. Daca numai te uiti la el n-o sa se deplaseze... Studiaza si tu mai atent piulita aia ca e prinsa de o tabla care gliseaza pe tabla stilpului pe interio. |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu gliseaza nici o tabla, e sudata pe stalp, Insa cuiul e pe o decupatura a tablei, aia se mai misca un pic (cam 1 mm).
Daca desfaceti ornamentul stalpului si va uitati in stalp o sa intelegeti ce spun |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mariuscond |
![]()
|
Mai oameni buni... va spun eu ca se misca... Eu cind l-am miscat, din greseala l-am miscat ca 5mm (prea mult) in jos (deh... am crezut ca trebuie forta, da' el se misca relativ usor). Uite ca n-am facut poze. Dupa ce a glisat tabla cu piulita, au ramas zgirieturi fine pe acea tabla de care e sudata piulita si care ete in spatele tablei stilpului. Mi-am dat seama de faptul ca se regleaza dupa ce m-am uitat prin interiorul stilpului cind "i-am insonorizat". Cuiul se poate misca atit cit ii permite decupatura din tabla stilpului.
Ce am uitat sa spun... inainte de operatiune desfileteaza de tot cuiul si da cu niste ulei pe tablele alea, dupa care il infiletezi la loc si incepi "operatiunea". @poe, mai bine incerci si ai sa te convingi decit sa ma contrazici. _____________________ @klaus "Oi avea tu un logan cu alt sistem de prindere a cuiului... Or fi schimbat sistemul de prindere si l-au pus pe ala de pe Supernova". Posibil... al meu e din 2006... This post has been edited by mariuscond: 28 Apr 2010, 20:03 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Oi avea tu un logan cu alt sistem de prindere a cuiului, dar te asigur cu siguranta ca la alea din 2004 nu se regleaza cuiul ala, ce dracu, ca m-am urcat pe el cu totul de imi intrase ciocanu-n burta de se freca de mate si abia am reusit sa-l misc in jos 1 mm, iar in sus aceeasi treaba.
Or fi schimbat sistemul de prindere si l-au pus pe ala de pe Supernova, dar cu siguranta alea de la inceput de pe logan nu se puteau regla decat ff putin. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu am avut probleme cu usa fata sofer venise slabit din fabrica cuiul si pot confirma ce spune mariuscond, asa este si la mine.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Poate piulita are un locas care nu-i da voie sa se roteasca, dar in care se poate misca vreo cativa milimetri pe ambele axe, pentru reglaj, iar suplimentar i se aplica si un punct mic de sudura care cedeaza la prima solicitare mai mare; sau poate ca ramane lipita in vopsea.
E posibil si sa fi schimbat pe parcurs sistemul. La mine -din 2007- am dat jos cuiele sa bag vaselina si sa intorc garniturile chiar zilele astea si nu se misca nimic pe acolo, dar nici nu am incercat, nefiind nevoie de reglaje. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:07 |