DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Achizitie Dacia Logan, - chestie economica leasing -

oldSchool
post 18 Apr 2010, 14:45
Post #1

Membru incepator

Group: Members

De putin timp ma gandesc sa mai iau un Logan la firma. Am acum varianta Laureate 1.5dci ( parca - cea dinainte de prestige ), care tocmai a facut 3 ani si 70.000km si vreau sa o marit. O sa iau varianta Prestige 1.5dci 85cp - daca as lua cea dinainte cu motor diesel si 1.5dci ar iesi la acelasi pret, sau tot pe acolo ( proasta politica de preturi Dacia - nu am mai vazut niciodata asa politica de marketing ). M'am hotarat sa dau avans 50%, dar am tot vazut ca lumea vinde pe net vouchere pt Rabla, fapt pt care m'am gandit sa achizitionez si 3 astfel de tichete.

Ei, intrebarea mea este : cand dau la dealer cele 3 vouchere imi scade din valoarea masinii ? sau cele 3 voucere intra in cei 50% avans ?? sau dau 50% avans + 3 vouchere si raman sub 50% de rambursat ?

E ok motorul de 1.5dci - 85cp ?? merita masina ??

LE: merita mai mult prestige 1.6 benzina ?? Eu merg cu dacia odata pe luna cat 1-2-5 km ... deci nu'mi pot face o idee prea ok ... cel putin dci-ul actual mi se pare o barca, e zgomotoasa, franeaza binisor, nu prea am multe alte pareri..

Va rog, daca puteti sa'mi dati o idee ... eu saptamana viitoare vreau sa ma duc sa fac actele si sa uit de aceasta idee ... dar as vrea sa fac o alegere buna.

This post has been edited by oldSchool: 18 Apr 2010, 15:05

--------------------
BMW e92 - 320dA 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
crising
post 19 Apr 2010, 09:56
Post #2

Membru autentic

From: Danube Delta Gates

In 3 ani si 70000km merita mai mult benzina 1.6 16v.

--------------------
Mazda 6 2011 Combi 2.0 - TL31...
+
einstein1984
post 19 Apr 2010, 10:47
Post #3

fan Dacia

From: Bucuresti

Nu e mai rapid si mai sigur sa intrebi la dealer cum folosesti tichetele alea? Nu costa bani, doar 2 minute la telefon.

This post has been edited by einstein1984: 19 Apr 2010, 10:48

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 21:04
Forum Renault