Problema stergator dreapta
![]() ![]() ![]() |
Problema stergator dreapta
razvy82 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 6 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.365 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mecanism complet stergatoare 6001550883. La Dacia e vreo 300 de euro.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
razvy82 |
![]()
|
Mersi de raspuns , dar eu nu vreau tot mecanismul. Nu ma intereseaza decat la un stergator si numai motul ala de iese in exterior de care se prinde bratul stergatoului , si e zimtat...
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
poze cu motul
![]() ala din stanga are inelul scos ca sa iti dai seama de modul de asamblare. 150 lei cu taxe incluse in pret ptr motul drept Attached thumbnail(s) mot_stanga_1.JPG ( Size: 48.66k ) Number of downloads: 413 mot_stanga_2.JPG ( Size: 66.89k ) Number of downloads: 449 mot_dreapta_1.JPG ( Size: 60.84k ) Number of downloads: 435 mot_dreapta_2.JPG ( Size: 59.4k ) Number of downloads: 425 |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
razvy82 |
![]()
|
Vad ca e cu tot cu angrenajul acela. Banuiesc ca doar varful acela zimtat nu se gaseste separat. pentru a face acea inlocuire , trebuie cumva scos bordul sau se poate lucra pe undeva prin fata pe sub capota? Multumesc mult de informatii si poze. O sa iau in calcul achizitionarea acelui ansamblu.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
am dezmembrat ansamblul de stergatoare ca cineva a vrut doar motorul , iti trimit si tie motul respectiv si gasesc eu sa dau si parghiile cuiva mai incolo . Se pare ca nu ai mai mesterit niciodata pe la logan, nu e foarte greu eventual mai cauti un prieten care si-a mai bagat nasul sa te ajute. Dai bratele de stergator jos, desfaci piulitele care fixeaza moturile respective pe caroserie, apoi ridici capota , desprinzi chederul ala care acopera grila de plastic de la baza parbrizului, dai jos grila respectiva jos si o sa ajungi la ansamblul de stergatoare. se desfac suruburile care il fixeaza pe caroserie si iese cu totul afara. Inlocuirea motului respectiv e simpla , dai jos siguranta aia de sarma care tine locul unui zegher (aia de se vede in pozele trimise anterior) si desprinzi si din articulatia aia fluture din plastic . Pui totul la loc si repeti operatiile invers. Intr-o ora n-ai ce face cu o surubelnita si cateva chei fixe.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
|
|
bodo78cf |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 April 10 ![]() |
salutare...am si eu o mica pb: plec la drum...motorul merge ceas...am o portiune in care tre sa merg undeva in jur de 60/h...acum apare problema: masina se "hacaie" , conditii de rum excelente, sosea cu asfalt ok...viteza constanta...ce sa fie oare?? pompa de benzina? corpul clapeta?
|
--------------------
dacia
logan 1.4
1.4 mpi full 2008
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Si crezi ca e de la stergatorul din dreapta? Vezi ca nu ai postat unde trebuie.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
|
|
macrosoft |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 27 April 10 ![]() |
Incearca la dezmembrari, poate gasesti ce te intereseaza, banuiesc ca mecanissmul nu difere foarte mult de cele ale altor merci de masini.
|
--------------------
CLIO
1.6
2007
- BC 06 Jas
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 12:48 |