platina
![]() ![]() ![]() |
platina
Grayeru |
![]()
|
||
![]() Taximetristul Nebun Group: Members Posts: 15 Joined: 6 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Dacia
1410 Break / Logan MCV/
1999 / 2008
- HR 04 JBJ
|
|||
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
e mai buna doduco
![]() |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
Grayeru |
![]()
|
si o platina mai buna cu ce influenteaza mersul mototrului? Si ca sa nu deschid un topic nou.....
Am un capac de delcou...e nou doar ca pe interior are o zgarietura nu e crapat! Influenteaza cu ceva ? This post has been edited by Grayeru: 22 Apr 2010, 14:27 |
--------------------
Dacia / Dacia
1410 Break / Logan MCV/
1999 / 2008
- HR 04 JBJ
|
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
Platina ca e bosch ca e doduco, nu influenteaza in nici un fel mersul motorului...asta e parerea mea dupa ce am incercat platini de mai multe feluri. E vorba de rezistenta in timp. O platina la 1 leu dupa o saptamana ai aruncat-o pe cand astea nemtesti tin frate de te plictisesti de ele.
La partea cu, capacul, monteaza-l si vezi cum se comporta motorul. Teoretic nu ar trebui sa influenteze o zgarietura. |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
revoOO |
![]()
|
![]() Membru cu Ambreiaj Group: Members Posts: 106 Joined: 12 June 09 From: Constanta ![]() |
Recomand platina deduco.
|
--------------------
Dacia
1310
'83 TLX
- CT-03-W L L
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Doduco-Beru, CLAR....
penultima am impuscat-o sita dupa ce am mers cateva sute de km buni fara condensator. am rectificat-o pana aprope de 0 pe polizor fin, si am ers ca noua dupa. am schimbat-o la un moment dat ca ma plictiseam si n-aveam ce face... dar o tin de rezerva. f buna, impreuna cu buji beru, fise siliconice tesla, condensator beru, bobina beru sau denso, zbarnaie. n-as mai trece pe alta combinatie clasica, sub nici o forma. cand iau o piesa buna, prefer sa iau 2 sa stiu ca am pe viitor in caz de. devine un lux sa ai dacie. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Eu foloseam numai platini romanesti , acelea in cutiutile galben cu albastru , parca Recomplast (nu mai stiu exact) , le schimbam odata cu bujiile , intre 15.000 si 20.000km , reglam distanta la 0.45 si nu mai umblam deloc la ea , nu am avut nici o problema.
|
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cand aveam dacie am incercat toate rhturile inclusiv doduco, ba se afumau, ba se tocea pintenu', ba faceau joc pe langa ax, ba se blegea lamela, pana am pus Bosch, si asa made in turkey cum a fost 2 ani nu am umblat la ea, si atunci nu ca era proasta ci ca am pus senzor.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Grayeru |
![]()
|
exista vreun site de unde pot comanda piese pt dacie?fise bobina condensatori?
22 Apr 2010, 20:10: exista vreun site de unde pot comanda piese pt dacie?fise bobina condensatori? This post has been edited by Grayeru: 22 Apr 2010, 19:10 |
--------------------
Dacia / Dacia
1410 Break / Logan MCV/
1999 / 2008
- HR 04 JBJ
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
alea erau metaplast!f slabe:(
aprindere electronica cu senzor de ce nu cumperi? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Cred ca la cele puse de mine te referi ca parca asa le ziceau
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
mah, nush, asa cum fiecare masina se intelege bine cu combinatiile ei de piese, asa la mine beru a fost the best
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
radu m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.374 Joined: 1 April 10 From: Slatina ![]() |
a mea cu buji brisk si platina Recomplast rupe
|
--------------------
Dacia
1410 brek
1998
- OT-XX-XXX MASINA mea are un volan si 4 roti , a ta nu are la fel ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 22:41 |