Finala Cupei Romaniei, pareri, pronosticuri, rezultate
![]() ![]() ![]() |
Finala Cupei Romaniei, pareri, pronosticuri, rezultate
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Nu sunt dinamovist, dar eu zic asa :
1. daca arbitrii sunt romani, bate Dinamo 2. daca arbitrii sunt straini, tot Dinamo bate Farul a facut o figura frumoasa anul asta, dar mai are multe de invatat, parerea mea. |
--------------------
x
x
- x
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Si daca Dinamo nu bate, are grija Ursu sa se rejoace meciu pina bate
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
LOL...asa e paule... Oricum..eu vroiam sa evidentiez un pic pe Faru, ca a facut o faza frumoasa anul asta, si sper ca la anul sa faca si mai multe..poate prinde un loc in UEFA...
Oricum..mai au multe de invatat, dar sunt pe drumul cel bun... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Mai dantes tu esti cumva din Constanta de speri sa bata Farul pe Dinamo ???
Eu sunt stelist ... da tot Dinamo bate ... apropo unde se joaca meciul ??? daca era la voi pe Hagi mai era o speranta pe cand asa ... ioc ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Dinamo bate.
Daca se joaca 12-11 asa cum s-a intamplat cu Nationalul (pana sa aplice eliminarile Serea, cand s-a transformat in 12-9 ![]() Daca se joaca 11-11, va fi 2-1 dupa prelungiri. ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Intrucat nu se joaca finala cu echipele care trebuiau sa o joace, adica National vs. Farul, si in locul primei echipe joaca echipa ministerului de interne, e clar ca o sa fie ajutati sa castige.
Oricum, Dinamo s-a transformat intr-o echipa de rasul curcilor, mai ales dupa lectia data in semn de razbunare aseara de National. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Io mi-s dinamovist... sper sa bata dinamo!!!
|
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai usor cu Dinamo ca va treziti cu Marty pe cap
![]() This post has been edited by costi: 25 Apr 2005, 13:40 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa daaaaa!
Mergeti in varful picioarelor ca daca se trezeste "cainele" va rupe! Desi....golaneala mai mare ca la Dinamo-National 4-0...nu s-a vazut! Da' s-a vazut oftica la 5-1..hehehehe! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Farul are si forta si echipa sa bata pe dinamo, si a demosntrat asta de mai multe ori. Acum tre sa mai aiba putina sansa, sa aiba vointa si o sa vedem o finala draguta. Bine ca nu joaca cu Nationalul
![]() |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum adica? Steaua nu joaca in finala cupei ?
![]() ![]() ![]() Atunci cred ca o sa castige Dinamo.... Da eu zic in continuare: HAI STEAUA !!!!! ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Dinamoooo! Dinamooooo! Dinamhuuuuooo!
Oi fi io dinamovist, da de la o vreme dinamo joaca prost de tot. Haotic. Mai demult dinamo avea un stil propriu, un joc static, bazat pe posesia mingii si pase de la unu la altul fara rezultat. Era plictisitor sa ii vezi cum joaca, da macar jucau... Acum nici macar stilul ala nu-l mai au... Adica vre-o doi - trei jucatori alearga de mananca pamantul (Fl. Petre...) iar ceilalti stau si se uita ca prostii... naspa stil! Nu mi-ar pare rau daca ar retrograda (prin absurd) si ar sta vre-o 2 ani in B luptandu-se pt a promova! Macar ar trebui sa joace fotbal, nu sa mimeze jocul. Se pare ca la noi majoritatea jucatorilor sufera de o boala: VEDETISMUL - se cred mari vedete, si de aceea nu mai trebuie s ajoace fotbal... |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
dantes |
![]()
|
QUOTE Mai dantes tu esti cumva din Constanta de speri sa bata Farul pe Dinamo ??? Pe aproape...de 4-5 ani stau in Buc...dar nu imi schimb bolentinu' si nici numaru' de la masina ![]() Si da...vreau sa castige Faru!!! Pai se poate 5-1 sa o haleasca de la National ??? Nici macar nu meritau sa joace in finala ! Mai bine juca Faru-National si era mai bine... Nu zic nimic inca...astept meciu' si poate se produce surpriza! Desi stiu ca tot Dinamo va castiga...motive ?...Bine a grait Paul... Later edit.... 11 mai pe Cotroceni... This post has been edited by dantes: 27 Apr 2005, 10:31 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Farul Constanta
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
dantes |
![]()
|
Ia uite ca Steaua s-a impiedicat si ea de Faru
![]() Asta e incalzirea pentru finala..... Hai Faru...baga in continuare carbuni !!!! |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dantes @ 22 Apr 2005, 11:48) Din cate imi aduc aminte, Farul a batut pe Dinamo, in Cta, in tur cu 1-0...asa ca, astept cu nerabdare, dresarea catelusilor..de catre rechini.. ![]() Dom'ne, poate tie-ti mai functioneaza doar Long Term Memory ca vad ca Short Term Memory e in colaps. Poftim, poate-ti amintesti.... http://www.lpf.ro/etapa16.htm Ne vedem pe Lia Manoliu! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
adica pe National (Cotroceni)
![]() This post has been edited by costi: 28 Apr 2005, 09:49 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Adica da? Adica da!
Ma rog, voi va duceti unde vreti, eu v-am zis unde ma duc, pe Lia Manoliu! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dantes |
![]()
|
My mistake...trebuia sa fac precizarea ca pe teren propriu....
http://www.lpf.ro/etapa1.htm Poti sa te duci pe Lia Manoliu...dar cred ca o sa fii singurul... ![]() http://www.frf.ro/presa/aprilie2005/25.04.2005_copy(1).htm Later edit...Acum am recitit ce am scris si vad ca am zis ca in tur ! Da in deplasare suntem prosti, iar cu echipele de la coada clasamentului ce sa mai zic...dar pe teren propriu e aerul mai sarat si nu prieste echipelor de pe locurile 1-3... ![]() This post has been edited by dantes: 28 Apr 2005, 10:36 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Ieri , inainte de Farul - Steaua doream Farul , dupa meciul Farul - Steaua zic Dinamo deci HAI POLI TIMISOARA !!!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Marty |
![]()
|
Deci pe mine nu ma intereseaza ci9ne cistiga Cupa, campionatul l-a cistigat deja steaua, cine merge in cupele europene sau alte prostii d-astea! Tot ce ma intereseaza pe mine in momentul asta e SA PICE CRAIOVA-n B!
![]() P.S.: Sa vezi ce-njuraturi imi iau acu..... ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 28 Apr 2005, 18:00) P.S.: Sa vezi ce-njuraturi imi iau acu..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O iubire alb albastraaaaaaa ![]() ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
In B, in B, acolo sa stea....
![]() A picat Rapidu in B si nu s-a mai facut atita caz, sa stea si Craiova acolo sa vad cum e ![]() Ce sa spun? Atita panarama pentru o echipa care a aratat clar ca nu are ce cauta anu asta in A. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 22:22 |