Schimbat de la viteza3 -la marsarier, cirrr din cutie
![]() ![]() ![]() |
Schimbat de la viteza3 -la marsarier, cirrr din cutie
hspinache |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 16 March 09 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Ren
-
-
|
|||
costinn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 19 February 10 ![]() |
momentan ai frecat sincroanele intre ele dar daca apuci sa intre nu pra e bine se cam rupe tot prin cutie
|
--------------------
dacia
logan 1.5 dci
2006
|
|
hspinache |
![]()
|
inca nu pricep nimic ; cum este principial cutia de logan ? unde as putea gasi ceva documentatie ?
|
--------------------
Ren
-
-
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
costinn-- Cred ca ai vrut sa spui pinioanele .... ca sincron la marche-arierre.... nu e.
Pentru initiator - Nu se autoblocheaza la nici o masina.. Pozitia in sine este in asa fel incat sa nu fie posibila confundarea mersului inapoi cu vreuna din treptele de mers inainte. Sincer, nu inteleg cum ai reusit. Oricum, lipsa sincronului nu prea permite cuplarea decat cand stai pe loc. Daca nu ai nici un simptom inseamna ca nu s-a intamplat nimic. Dar ar fi bine sa ai totusi grija pe viitor. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Probabil ai bagat niste pilitura in ulei, care se va aduna pe magnet. Ai 'raschetat' putin pinioanele care in mod normal se angreneaza la cuplarea mersului inapoi. Nu e chiar foarte grav, atata timp cat nu fortezi prea mult, masinile pe care se face scoala vad des asa ceva.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
A carait putin dar probabil nu s-a intamplat nimic.Ai grija pe viitor.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
N-are nici pe dracu'. Dintii aia nu-s din branza. In mod normal nu prea ai cum sa gresesti abordarea vitezelor, vezi sa nu ai probleme la timonerie.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
d'aia la masinile facute cu cap e un inel ce se ridica in momentul cand vrei sa bagi in marsarier
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
lasa bree ca la duster cu 6 trepte e asa acuma
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
hspinache |
![]()
|
Cutia inauntru este pe acelasi sistem ca dacia 1310 ?
|
--------------------
Ren
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mai toate cutiile manuale sunt, dar difera amplasarea marsarierului si actionarea sa de la masina la masina.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
costinn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 19 February 10 ![]() |
nu pinion am zis bine sincron verifica arcul de la schimbator sau toata timoneria... pinioanele sunt dintr-un material mai tare dar sincroanele se uzeaza imediat ca sunt din bronz daca poti sa eviti caraitul ar fi bine
lulu -pilitura nu are cum sa aibe acolo daca avea pilitura se auzea uruit in mers paul -desfa o cutie o invarti, schimbi vitezele si o sa vezi ce se intampla acolo This post has been edited by costinn: 27 Apr 2010, 02:19 |
--------------------
dacia
logan 1.5 dci
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai si ce sincroane a frecat pe marche-arriere?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Din a 3-a in marsarier sa zicem ca ai reusit
![]() Dar din 4 in marsarier (in loc de 5) cum? Ca e in directie opusa... Din 3 in 4 si din 4 in 3 ar trebui sa mearga lux, trebuie doar sa impingi cu un deget, fara sa schimbi directia. Daca nu ai schimbat tu directia, inseama ca ai probleme de timonerie. |
--------------------
.
.
.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Cred ca s-o incurcat si vroia sa zica 5 -> 4 in loc de 4 -> 5, cum o zis
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Si eu am facut ceva asemanator, mai exact am vrut sa bag din 1 in 2 -asta prima oara-, iar alta data din 2 in 3 si nu am apasat cum trebuie ambreiajul si a carait putin mai mult. De fapt cred ca de 3 ori am facut asa.
Pana acum nu prea are nimic. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Poate a vrut sa-i dea direct a 6-a dintr-a 4-a.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 01:40 |