Locatie fire difuzoare fata Logan, pe unde sunt trase inainte de a intra in usa
![]() ![]() ![]() |
Locatie fire difuzoare fata Logan, pe unde sunt trase inainte de a intra in usa
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca ai preechipare radio , (cum am avut eu) ar trebui sa le gasesti in fata in usa sub capac
daca nu cred ca trebuie sa tragi fire This post has been edited by bygy007: 27 Apr 2010, 21:39 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Scuze, dar nu prea inteleg... sper ca nu erai inornic.
![]() Deci eu am firele pentru difuzoare, dar nu stiu pe unde "vin" INAINTE DE A INTRA IN USA. Vreau sa pun tweeterele pe stalpi, nu acolo unde ar fi reglajul de la oglinzi.. Deci ar trebui sa ajung la fire inainte sa intre in usa si nu stiu pe unde sa "rascai" ca sa le gasesc, pe unde sunt gaurile de acces sau ceva. LE: Le-am tras direct de la HU si pe sub mocheta si am montat tweeterele pe capitonaj, deoarece pe stalpi erau prea vizibile. Deci se poate sterge topicul, ca nu a fost gasita locatia firelor. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 28 Apr 2010, 22:28 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Polaritatea o aflai uitandu-te pe difuzor. Este marcata in dreptul mufei de cuplare. De curiozitate, unde le-ai pus in capitonaj? Eu le-am pus pe usa, in locul unde e reglajul manual la modelele fara oglinzi electrice.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
la mine sint in usa unde sint capacele de difuzoare , cum ziceam instalatia am avut-o din fabrica, asta inseamna preechipare
This post has been edited by bygy007: 1 May 2010, 20:53 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 13:37 |