intreruperi...rateuri dacia injectie
![]() ![]() ![]() |
intreruperi...rateuri dacia injectie
bodytzu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 15 November 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|||
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
de fapt se regleaza joc culbutori nu tacheti
bataia de "tachete" din corpul clapeta e de la injector si e normal sa sune asa nu se regleaza nimic la injectie ea vine reglata de fabrica si nu se efectueaza alt reglaj in exploatare ea adaptandu-se la conditiile de mers, si nici nu se regleaza dupa reglaj de "tacheti", oricum la tine motorul mergea bine inainte de reglaj "tacheti" deci nu umbla si acolo ca o dereglezi si nu-i mai dai de cap la motor ca-i mai dificila decat un reglaj "tacheti" problema ta e ca mai mult ai dereglat tacheti (zic asa sa ma intelegi) si ca nu e reglat corect, oricine care e cat de cat mecanic de meserie dar nu neaparat ar trebui sa-ti regleze bine culbutorii, ma gandesc sa o duci la cineva care stie sa faca operatiunea ca sa-ti iasa bine treaba sa nu-ti uzezi motorul fara rost sau sa consumi benzina in plus, distanta joc la carte e de 0,15 pe admisie si 0,20 pe evacuare, in practica merge si majorarea acestor valori la 0,20 pe admisie si 0,25 evacuare, totodata tijele impingatoare ce actioneaza pe culbutor trebuie sa se roteasca cu mana cand nu sunt actionate, in caz contrar se inlocuiesc obligatoriu fiinca s-au indoit si merg greu sau sunt blocate This post has been edited by danciusergiu84: 28 Apr 2010, 10:41 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
bodytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 15 November 09 From: Bucuresti ![]() |
culbutori..ma rog.reglajul mi l-a facut un mecanic de la dacia,si cu cea veche pe carburatie tot la el reglam jocul...si n-am avut nicio problema.ms pentru sfat.bine ca mi-ai zis ca vroiam sa trag cu ochiul pe la injectie...
|
--------------------
dacia break
1310 CLI
2000
- B 83 VKY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 10:38 |