Masina detinuta - simbol/semnificatie
![]() ![]() ![]() |
Masina detinuta - simbol/semnificatie
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
masina il face pe om:D
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 28 Apr 2010, 01:20) ...m-as simti prost conducand unul, de parca as incerca sa par ceva ce nu sunt... Eu m-as simti bine conducand un Porsche 911, indiferent de functie. ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Cu "utilitatea"- nu, cu situatia materiala - da.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
AHHH... eu am votat NU doar pentru ca am citit titlul "Cititi primul post inainte de a raspunde!" si am crezut ca la sfarsit e semnul intrebarii...
This post has been edited by sorin1983: 28 Apr 2010, 08:04 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
Mi-ar placea de la Porche asta http://autovit.ro/porsche-944-C12642091.html
Legat de situatia materiala, poate uneori visez si eu departe la un BMW ultima generatie, poate un TDI dar cand ma trezesc si ma vad langa Dacia cu niste bani in buzunar parca tot implinit is. Imi zicea cineva "nu se uita nimeni dupa tine daca ai Dacie... ![]() Am gratis pe mijloacele de transport in comun din Oradea, dar nu le-as folosi pentru nimic in lume, atata vreme cat am o masina ieftina si o situatie materiala care sa mi-o permita. In schimb cunosc destui cu VW Golf 4 Diesel care fac alternativ, o zi cu masina o zi cu tramvaiu. Nah, la urma ce reflecta masina?! |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(bylexus @ 28 Apr 2010, 14:11) Imi zicea cineva "nu se uita nimeni dupa tine daca ai Dacie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Corect. Spune-i ca sunt unele la care le place mai mult in dacie ca-n bemeweu. ![]() This post has been edited by jaf: 28 Apr 2010, 20:11 |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Functia?functia nu are nici o legatura.Banii...numarul lor!...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
pe mine ma reprezinta Dacia
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sunt saptamani in care fac cel putin valoarea masinii din ciubucuri after work.
![]() Masina e un dispozitiv care te duce din A in B. In primul rand. Nu stiu daca ma reprezinta rapciuga de Dacie. Intr-un fel as putea spune ca da. In multe alte feluri as putea spune ca nu. Poate mi-as permite si alta masina. Poate daca as renunta la alte chestii. Dar de ce sa renunt? Sa-mi fac credit pentru o masina, fie ea si noua? Sa platesc ani de zile o masina? Ba da-o dracu' de masina. Singurele lucruri pentru care NU mai vreau sa merg cu ea le-am mentionat pe topicul cu rechinu'. Daca ar fi fost in toate mintile ei, probabil ca n-as fi avut niciun fel de dorinta sa ma complic cu altceva. Cat despre faza cu fetele din tramvai, eu prefer sa interactionez cu fete care nu-si fac pareri despre oameni in functie de rabla detinuta. Succes cu cele din tramvai, pentru cine are nevoie. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
off se pare ca n-ati inteles ironia mea
![]() Cand i-am zis acelui baiet' replica cu fetitele din tramvai, il ironizam insusi pe el, ca tot cu tramvaiul circula si el si alti 80% dintre studenti.Asadar, faceam ironie asupra acelora care isi permit sa arunce cu gunoi in dacie, dar le place gunoiu din tramvaie. Respectivul -care a incercat sa ma ironizeze ca de ce am dacie- e genul de primata care se imbraca la pantofi si se urca in doishpe si transpira in frunce 5 km de nu-si poate scoate nici un servetel din buzunar. Mai mult de atat nu i-am zis, dar s-a prins repede de ironie.Acuma sper ca ati inteles si voi faza cu fetele legate de tramvaie. ![]() <span class='edit'>1 May 2010, 02:23:</span> QUOTE(Merced @ 30 Apr 2010, 01:42) Sunt saptamani in care fac cel putin valoarea masinii din ciubucuri after work. ![]() Masina e un dispozitiv care te duce din A in B. In primul rand. Nu stiu daca ma reprezinta rapciuga de Dacie. Intr-un fel as putea spune ca da. In multe alte feluri as putea spune ca nu. Poate mi-as permite si alta masina. Poate daca as renunta la alte chestii. Dar de ce sa renunt? Sa-mi fac credit pentru o masina, fie ea si noua? Sa platesc ani de zile o masina? Ba da-o dracu' de masina. Singurele lucruri pentru care NU mai vreau sa merg cu ea le-am mentionat pe topicul cu rechinu'. Daca ar fi fost in toate mintile ei, probabil ca n-as fi avut niciun fel de dorinta sa ma complic cu altceva. Cat despre faza cu fetele din tramvai, eu prefer sa interactionez cu fete care nu-si fac pareri despre oameni in functie de rabla detinuta. Succes cu cele din tramvai, pentru cine are nevoie. OFF Topic: Apropo, ce faci cu rechinu?! ![]() This post has been edited by bylexus: 1 May 2010, 01:41 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 12:00 |