cazier auto
![]() ![]() ![]() |
cazier auto
dannyk_a |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
opel
astra
1997
- daniell
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
cazierul auto nu este tot una cu cazierul judiciar - in cel auto apar toate abaterile auto - bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
dannyk_a |
![]()
|
stiu ca apar toate abaterile auto, ideea era ca eu am avut o tamponare iar ei mi-au scris ca am avut un accident...ii corect sau nu din punct de vedere legal?
|
--------------------
opel
astra
1997
- daniell
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
da, "E" corect! daca e accident, ce vrei sa scrie ca a fost, cumetrie? sunt accidente usoare si accidente grave. accidentele usoare sunt cele doar cu avarii iar accidentele grave sunt cele cu raniti. daca vrei sa corectezi ceva, corecteaza-ti scrisul intai! ne mai miram de ce ne face lumea tarani ...
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Eu acum aud de asa ceva, la ce-i bun/necesar? Acopera toata perioada sau doar ultimii n ani?
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
dannyk_a |
![]()
|
de cumetrii sunt obisnuiti cei din militie, nu cred ca vrei sa vorbim de cumetrii, mai ales daca esti cumva militian...
personal vroiam sa scrie tamponare...ca inteligentii aia de militieni, tin minte si acum ca tot imi ziceau ca a fost tamponare nu accident...ca militian cred ca ii corect sa folosesti termenul legal... p.s. se pare ca am scris corect din moment ce ai inteles, nu sunt rom\roman si nici nu am chef sa invat limba gramatica pt. tine:) ...bafta |
--------------------
opel
astra
1997
- daniell
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
De cand s-a introdus asa ceva si la ce foloseste ? E prima data cand aud ...
This post has been edited by Tamango: 29 Apr 2010, 07:55 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ii foloseste la angajare. Or mai fi si angajatori cu capul pe umeri care sa nu lase dubele pe mana unor putoi oligofreni, desi io mi-am cam pierdut speranta.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.567 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
... sa vezi daca este fraged (adica facut in sange sau mai crocant).
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
cazierul auto se cere in general taximetristilor
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(dannyk_a @ 29 Apr 2010, 01:32) 1. personal vroiam sa scrie tamponare...ca inteligentii aia de militieni, tin minte si acum ca tot imi ziceau ca a fost tamponare nu accident...ca militian cred ca ii corect sa folosesti termenul legal... 2. p.s. se pare ca am scris corect din moment ce ai inteles, nu sunt rom\roman si nici nu am chef sa invat limba gramatica pt. tine:) ...bafta 1. "Tamponare" e tipul de acident. Dca te rasturnai, cred ca n-ar mai fi zis "tamponare". Dar tot "accident" era, ca eveniment rutier produs fara voia ta. Dar sa stii ca nu-ti ziceau tie, ci vorbeau intre ei. ![]() 2. Doar se pare. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 10:27 |