Indicatori din bord (!) si ulei
![]() ![]() ![]() |
Indicatori din bord (!) si ulei
Luc10 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 24 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dacia
200
|
|||
radu m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.374 Joined: 1 April 10 From: Slatina ![]() |
schimba pinionul acela si vezi daca mai ai probleme e in jur de 15 lei succes!
|
--------------------
Dacia
1410 brek
1998
- OT-XX-XXX MASINA mea are un volan si 4 roti , a ta nu are la fel ?
|
|
mariusb007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 13 February 07 From: Timisoara ![]() |
Eu cred ca pompa nu a mai apucat sa prinda ulei cand ai franat si de'aia s'au aprins becurile. Banuiesc ca erau aprinse doar o perioada scurta ~1sec asta pentru ca ai franat la coborare si masina era inclinata cu X grade.
Poti verifica presiunea uleiului daca crezi ca e de la pompa si o sa'ti dai seama. This post has been edited by mariusb007: 3 May 2010, 14:16 |
--------------------
Renault
R12
1975
|
|
Luc10 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 24 March 08 ![]() |
Banuiesc ca erau aprinse doar o perioada scurta ~1sec asta pentru ca ai franat la coborare si masina era inclinata cu X grade.
Poti verifica presiunea uleiului daca crezi ca e de la pompa si o sa'ti dai seama. Din pacate nu a fost asa erau intermitente pana cand luam piciorul de pe frana sau ambreiaj.Si inca ceva daca apasam numai pe pedala de frana nu se mai aprindeau becurile de avertizarea. |
--------------------
Dacia
Dacia
200
|
|
alin12 |
![]()
|
![]() Membru ce nu mai este incepator Group: Members Posts: 177 Joined: 26 September 08 From: Roman ![]() |
mi s-a intamplat si mie....iarna cand faceam "drifturi" pe zapada, cand intra masina in derapaj, se aprindea becul de la ulei, temperatura si !, si cand masina se stabiliza, se stingeau si becurile.....eu ziceam ca sunt becurile de la ESP
![]() This post has been edited by alin12: 3 May 2010, 14:20 |
--------------------
VW
Golf 3
1993 1.6 De ce simplu, daca se poate si complicat?
|
|
mariusb007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 13 February 07 From: Timisoara ![]() |
nu o fi cumva instalatia electrica de vina?
s'ar putea sa fie si de la temperatura motorului, daca era prea ridicata stie sa faca faze din astea.Aici in marele cazuri e termocontactul devina ... This post has been edited by mariusb007: 3 May 2010, 14:28 |
--------------------
Renault
R12
1975
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 00:48 |