DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Calatoria cu trenul de la Slobozia la Fetesti, in imagini

Prognosis
post 3 May 2010, 18:16
Post #1

Membru adoptat

Group: Members
From: Slobozia

Calatoria cu trenul de la Slobozia la Fetesti

Ziua de 3 mai a insemnat pentru mine un prilej de face o calatorie cu trenul personal de la Slobozia la Fetesti. Fireste ca nu am ratat ocazia de a face pe reporterul fotograf si am incercat sa imortalizez cu telefonul cat mai multe imagini de pe traseu. Am facut circa 90 de poze in care am surprins de la vehicule feroviare diferite pana la gari si instalatii feroviare. Cantoane parasite, locomotive in diverse scheme de culori, chiar si piesa antica de pe langa depoul Fetesti, o aburoasa langa care am stat o ora si in care m-am catarat spre disperarea unui muncitor feroviar plin de aplomb, care m-a apostrofat in cateva randuri. Batrana doamna care se odihneste sub frunzisul pomilor dupa ce probabil ca a batut in lung si in lat drumurile de fier. Cum nu cunosc prea multe nici desprea dumneaei si nici despre unele vehicule ale caror imagini le-am postat aici, orice explicatii de la cunoscatori vor fi binevenite si le voi posta la locul potrivit daca cititorii se vor incumeta sa le trimita…

Rog din tot sufletul sa nu fiti suparati caci nu am pus pe fiecare forum sau blog unde sunt memru, istoria detaliata si pozele, dar oboseala calatoriei abia mia permis sa inserez cele cateva randuri. Dorinta insa de a impartasi cat mai degraba experienta mea, m-a determinat sa incerc sa pun chiar astazi pe site, in speranta ca maine voi scrie ceva mai mult despre aceasta calatorie. Pana atunci las zecile de poze sa vorbeasca in locul meu. Va multumesc !

http://trenulete.info/calatoria-cu-trenul-...zia-la-fetesti/

th_05-03-2010-60.jpg th_05-03-2010-55.jpg

--------------------
- - -
Freedom is not free!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Altis
post 3 May 2010, 20:52
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Locomotivele alea sunt acolo de cand faceam eu drumul saptamanal catre Fetesti in primul an de liceu, adica acum 17 ani... Dupa aia m-am transferat si am mai mers per total de cca 6 ori cu CFR-ul!

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
eXtenSion
post 4 May 2010, 15:21
Post #3

Membru autentic

Si mie imi plac trenurile si tot ce tine de asta.... dar dupa ce m-am obisnuit cu naveta deja mi-e putin greata de fiecare data cand intru in vagoane si incep sa simt mirosurile si sa imi devina mana lipicioasa daca o pun prea mult pe manere samd. Daca imi amintesc si de obisnuitii colegi de compartiment care circula cu personalul... pot doar sa imi doresc sa termin odata "relatia" cu CFR.

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
luxcor
post 4 May 2010, 16:07
Post #4

Acaru' Păuna

From: Bucuresti - Dorobantzi

felicitari !

asa cum am spus si dincolo daca angajatii cfr infa, marfa sau calatori ar fi la fel de "iubitori" de cale ferata am ajunge departe ...

--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP GLS 4WD Premium - 2007 - B 07 LUS
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
+
Alydor
post 4 May 2010, 20:41
Post #5

Pressar

acu 10 ani inca mai functiona intre Turda si Abrud asa zisa mocanita. Prin 97 au restaurat o locomotiva cu aburi, cu care s-a facut un tren de agrement, tren care mergea o data pe saptamana, in weekend. Insa s-au gandit unii ca este neprofitabil sa se castige intr-o zi cat umbla respectivul tren, cam cat se castiga in restul saptamanii... Asa ca au hotarat sa nu mai functioneze. Nu doar respectiva garnitura de tren ci toata linia. Urma sa o cumpere un mare stab de prin bucuresti care in sa a renuntat pana la urma.

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
corbex
post 4 May 2010, 20:43
Post #6

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Am fost o data cu mocanita de la Alba Iulia la Zlatna. Ce vremuri !

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 21:03
Forum Renault