Troncanitura fata
![]() ![]() ![]() |
Troncanitura fata
sosoro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 28 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
---
---
- ---
|
|||
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
bucsi bara torsiune, capete de bara..
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
sosoro |
![]()
|
Au fost schimbate bucsele de la bara stabilizatoare, iar resul pieselor au fost verificate amanuntit de cei de la service-ul autorizat Dacia.
|
--------------------
---
---
- ---
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
in caz ca e TOT schimbat cum zici tu, merita sa verifici surubul de prindere a pivotului in portfuzeta.acolo este un surub special care nu are filet pana in capat.Mie cand am fost la service mi au pus un surub normal cu filet pana in capat si pocnea aproape la fiecare denivelare(juca pivotu in portfuzeta cativa mm).
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
florin_d23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 March 10 ![]() |
Dupa ce m-a mancat undeva sa schimb eu pivotii am avut aceeasi problema iar dupa o verificare am gasit pivotii slabiti ( nu erau stransi bine pe bascula) si asa am scapat de trosnituri si batai pe fata
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004/ Confort
- B 44 DTZ
|
|
pedros |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 December 09 ![]() |
Si eu intampin aceeasi problema : cand virez se aude un troncanit puternic ( eu ma gandesc ca ar putea fi bucsile de la bascula deoarece nu au fost schimbate niciodata ) Alte pareri ?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008
- CL 79 GYA
|
|
florin_d23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 March 10 ![]() |
Am uitat sa va intreb, cand misc de volan stanga dreapta pe loc se aude o bataie, e posibil sa fie de la axul de la volan (sau cum io zice)? Un pret daca stie cineva? Caseta am schimbat-o anul trecut e fara servo.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004/ Confort
- B 44 DTZ
|
|
pedros |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 December 09 ![]() |
scump ,domne , scump ( undeva la 400-450) ron , este mai scump decat caseta de directie
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008
- CL 79 GYA
|
|
sosoro |
![]()
|
Inca 2-3 ore pentru constatare, momentan nu s-a depistat cauza problemei..
|
--------------------
---
---
- ---
|
|
kykymarius |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 5 March 09 ![]() |
axul de solenza la noi in teleorman(alexandria)este 250-350 depinde unde cauti si de care
|
--------------------
dacia
supernova
2001 clima
- b 26 gkp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 17:57 |