DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme electrice, 1300

alxemanuel
post 8 May 2010, 13:03
Post #1

Avansat

Group: Members

Am si eu urmatoarele probleme electrice la masina mea si as vrea daca se poate sa ma ajutati cu un sfat.
1. Farul dreapta nu da lumina cum trebuie, l-am desfacut, firele, becul, totul ok, in mers, uneori are moment cand lumineaza la asa cum trebuie.
2. Am scos firele de la butonul de avarie pentru a-l schimba deoarece nu facea contact cum trebuie si nu mai nimeresc firele acum, am urmatoarele culori: maro, verde, gri, albastru, alb, rosu si negru cu alb.
3. Daca puteti sa imi aratati o poza in care se afla butonasul pentru stopurile pe frana, al meu s-a rupt si ce l-am luat acum este prea gros si nu intra in locasul lui, cei de la piese auto mi-au spus ca este pentru 1300 dar... nu se potriveste
4. De cateva zile am ramas fara faza lunga, toate sigurantele sunt schimbate noi

VA rog daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi. Multumesc

--------------------
Opel Corsa 1.0 B - KWP
Doar cativa dintre noi sunt ceea ce parem a fi. (Agatha Christie)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bygy007
post 8 May 2010, 18:57
Post #2

Membru autentic

From: BUCURESTI

1 la far problemele pot aparea la legatura la masa a farului , farurilor , verifica pe blocul de lumini daca totul e ok , continua cu firele
2 rezolvarea este aici
3 contactul arata asa
4 vezi 1

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
axy89
post 8 May 2010, 19:38
Post #3

Membru incepator

poate iti foloseste asta!

Attached thumbnail(s)
buton_avarie_dacia.jpg ( Size: 58.1k ) Number of downloads: 128

--------------------
dacia1310 model 1994 - cs89axy
Cine intreaba este prost pentru cinci minute, dar cine nu intreaba ramine prost o viata.
+
alxemanuel
post 11 May 2010, 14:38
Post #4

Avansat

1. Am rezolvat problema, nu facea masa cum trebuie.
2. Cu ajutorul schitei am reusit sa fac avarile sa mearga
3. Fiind pozitionat cam nasol, nu se vedea ca pe filet mai era o bucatica de plastic de la butonasul vechi ce s-a rupt si de aceea nu intra cel nou
4. Nu am reusit sa rezolv problema, in momentul in care dau pe faza lunga in bord se aprinde becul acela albastru insa farurile nu, se stinge si faza scurta.

--------------------
Opel Corsa 1.0 B - KWP
Doar cativa dintre noi sunt ceea ce parem a fi. (Agatha Christie)
+
mecanick_maverick
post 11 May 2010, 15:53
Post #5

Membru autentic

From: Madrid

QUOTE(alxemanuel @ 11 May 2010, 13:38)
... in momentul in care dau pe faza lunga in bord se aprinde becul acela albastru insa farurile nu, se stinge si faza scurta.
*

E normal sá se stingä scurta cînd dai pe lungá .
Dacá masina e cea din avatar , cu 4 faruri , nu prea e 1300 , adicá poate fi 1310 cu motor de 1298 cmc .
Ce tip de tablou de sigurante ai ? Cu 10 sigurante sub bord - s-a topit tabloul la lungá si nu mai ajunge curent la sigurante .
Dacä nu ai nici releu pe farurile centrale - adicä primesc curent direct de la farurile exterioare ( am întîlnit situatia la recarosare , au pus instalatia veche cu punte între faruri radmasa.gif ) e foarte firesc sä topesti tabloul .

--------------------
Opel, Seat, MB, Kia Astra F, Ibiza, Vito, Sprinter, Sedona '97, '96, '04, '03, '11 - 47__CFS
Dacä ceva nu functioneazä , undeva s-a strecurat o eroare ...
Respect yourself anytime !
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 14:14
Forum Renault