Ingatuire la accelerare
![]() ![]() ![]() |
Ingatuire la accelerare
virgilvwu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|||
interlagos89 |
![]()
|
![]() Keep Walking Group: Members Posts: 300 Joined: 17 April 08 ![]() |
De verificat debitul pompei de benzina,daca totul este in regula verifica si injectoarele.Eu am patit asa din cauza benzinei proaste,am rezolvat cu un aditiv.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
nici vorba, daca ar fi pompa de benzina nu ar mai urca in ture deloc dupa ce "gatuie".Injectoarele la fel , daca ar fi unu infundat ar merge rau motorul , in 3 pistoane si nu ar avea vlaga deloc ...
Ce ai tu este aer fals pe la corpul clapeta , bineinteles garnitura de jos.Se gaseste mai greu , dar este de cumparat. |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
tot din corpul clapeta este buba la tine...sa stii ca si eu inainte sa curat corpul clapeta parca tot asa imi facea...dupa acum nu imi mai face deloc...chiar se duce frate cind bag piciorul in pedala
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
virgilvwu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 January 09 ![]() |
Merci baieti,ma gandeam eu ca de acolo este,o sa ma uit maine,ca astazi nu prea am timp,si sa vedem ce rezolv!sal
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu as elimina de tot posibilitatea ca pompa de benzina sa fie colmatata si sa nu dea debitul care trebuie...
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:29 |