Reconditionare spoiler
![]() ![]() ![]() |
Reconditionare spoiler
adumitrachy |
![]()
|
||
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Experienta spune ca spoilerul rupt(in cazul subsemnatului intr-o aerisire de gaz) se inlocuieste. Mai ales ca la berlina nu e 5.8 mil. ca la Logan. Carpelile se vad.
Toate bune. This post has been edited by Illusi0n: 25 Apr 2005, 18:37 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
In mod normal l-as schimba,dar,avand in vedere ca nu l-am avut pe masina nici macar o zi,parca ma cam doare inima.Am inteles ca se reconditioneaza spoilere.Stie cineva pe unde?
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Fiind-ca nu puteam sta linistit,m-am dus si am luat spoilerul in casa.Am dat gauri si am prins bucatile sarite cu pocnituri.Dupa asta,am polizat marginile bucatilor sarite pana cand nu se mai simte nimica la mana daca dau peste crapaturi.Acuma mai este o treaba: am polizat si pocniturile,dar se vede de aproape cam urat.Cum pot sa acopar pocniturile si crapaturile ca sa nu se vada?Sa dau un strat de strat de sprit-chit pe deasupra?Sau sa topesc niste plastic peste crapaturi,iar la urma sa polizez?
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
pocnituri?...sau popnituri?...creca varianta 2 e mai corecta..
mai bine cumperi alt spoiler decat sa umblii cu carpeli...cum a zis si Illusi0n nu e 6 milioane ca la logan... |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
cristi_21us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 5 March 04 From: Brasov ![]() |
nu e 6 mil dar asta nu inseamna ca trebuie sa arunci 800 mii pe geam.voi cu loganu daca vi se strica un geam electric si va costa 800 mii reparatul dar nu il foloseati nici macar o data nu va parea rau sa mergeti sa mai dati inca 800 mii degeaba.poate omu castiga 3500000 lei pe luna si nu isis permite sa arunce bani pe geam.si nu mai faceti comparari in tre Logan si Berlina.ca asa se pot face si diferenta intre logan si [B]MASINI.unde difernta de preturi este enorma.numa bine
QUOTE(Illusi0n @ 25 Apr 2005, 19:35) Experienta spune ca spoilerul rupt(in cazul subsemnatului intr-o aerisire de gaz) se inlocuieste. Mai ales ca la berlina nu e 5.8 mil. ca la Logan. Carpelile se vad. Toate bune. a si am uitat. vezi ca se pot repara spoilerele.se face cu chit.numai sa nu aiba bucati mari lipsa.dute la un service de tinichigerie si vezi ca ar trebui sa se rezolve. |
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Problema am rezolvat-o: s-au busit doi,iau unu a ricosat exact in cuiul meu de remorca
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
si sa zici ca nu esti norocos
![]() ![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Intr-un fel m-am scos,dar faza e ca trebuie sa stau fara masina pana vineri si sunt cam mort,dar macar e pt o cauza nobila.
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
liviuflesner |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 24 February 04 From: Iasi ![]() |
Si eu am patit la fel cu spoilerul. ai facut foarte bine cu pocniturile. am auzit ca cica ar fi pasta din aia de fibra de sticla care se poate da peste nituri si crapaturi, se smirgheluieste si se dau apoi straturi de vopsea.
Chiar am vazut cu ochii mei in magazinele auto pasta din aia. Eu merg inca cu pocniturile la vedere dar sper ca in vara asta sa incerc cu pasta asta. In Iasi n-am auzit de vreo firma care sa reconditioneze spoilere. Dar mergi si tu si iscodeste de exemplu in Bas Ceaus (este un service chiar in intersesctie), vezi daca faza cu pasta de fibra de sticla e adevarata. Bafta |
-------------------- Hai cu Dacia!
|
|
adumitrachy |
![]()
|
La sermecom se repara spoilere.Am aflat pt ca acolo am masina acuma.Maine ma duc sa vad ce mi-au mai facut pe la masina si ma interesez exact cat costa de reconditionat.Banuiesc ca se taxeaza la cm.Nu sunt sigur,dar v-oi afla maine.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
lolman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 20 September 04 From: Iasi ![]() |
"vopsea cauciucata" - cum e , cat costa , e mai buna decat cea clasica , daca da de ce , cat te costa sa vopsesti un spoiler cu asa ceva ?
|
--------------------
Ex. Solenza Confort
Now: Seat Leon 1M1
2005
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Vopseaua cauciucata cica ar fi o vopsea speciala pt spoilere.Deoarece spoilerul e flexibil,iar vopseaua normala e rigida,riscul de a sari vopseaua este mare.Cand mi-am vopsit spoilerul de pe fata,m-a costat 2,5 mil.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
cristi_21us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 5 March 04 From: Brasov ![]() |
mi-e mi-a vopsit spoilerul cu vopseaua care mi-a dat=o si pe masina.cel de pe fata are 1 an si 6 luni si nu a sarit deloc.se da inainte de vopsire cu fuler ( parca asa se numea ).si nu mai ai nici o problema.treaba a fost facuta in service ( si nu de daci ).
|
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
pt liviuflesner:
am observat ca ai pomenit de pasta din fibra de sticla pt spoiler...stii cumva unde as putea sa gasesc? in brasov? cam cat ar costa? multzam fain see you |
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
am si eu o intrabre!cum pot inegri la loc un spoiler dar fara sa-l vopsesc!Spolerul din spate e decolorat pe stanga!sa decolorat de la benzina!cum pot rezolva problema!
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 11:43 |