Am si eu nevoie de niste pareri, NU FACETI CA MINE
![]() ![]() ![]() |
Am si eu nevoie de niste pareri, NU FACETI CA MINE
gaby007 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 12 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
318
1993
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Atata timp cat masina nu e atinsa nu au ce sa-ti faca. Alta data nu te mai sui baut la volan si ai grija cu prioritatea aia ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca nici nu mai stii cate beri au fost, sigur n-au fost doar una-doua...
Si daca nu se vedea, cum s-au prins aia asa, din prima? Q1: Daca s-au inmulti betivii din spatele volanului pe forum inseamna ca s-au inmultit si pe strada? Q2: Daca nefericitii aia nu puteau sa-l evite pe noul nostru membru, RCAul (pe care presupun - prosteste - ca-l are) le repara masina? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
gaby007 |
![]()
|
q1: am inteles ca am grasit nu o sa se mai intample .
am spus una beri pt ca am baut 4 pahare care aveau intre 200-250ml (erau paharele de la promtie coca cola) atata vreau sa stiu daca se poate sa ma trezesc acasa cu vreo sesizare, plus ca respectivul se batea cu pumnii in piept ca il are pe tacsu' in politie q2. rca-ul le facea masina cu siguranta in cazul in care am fi facut intelegere amiabila This post has been edited by gaby007: 12 May 2010, 18:05 |
--------------------
BMW
318
1993
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu fi asa sigur la partea a 2-a.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
remesh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 528 Joined: 1 May 08 From: Braila ![]() |
Nu sunt adeptul consumului de alcool la volan dar consider ca te-au " mustrat " deja colegii; ceea ce faci e pe barba ta asa ca nu o sa iti dau sfaturi; vis-a-vis de fapta care s-a petrecut sa zici sarumana ca ai scapat, de aici in colo nu are nimeni ce sa iti faca. Nici o masina nu e lovita, nu te-a vazut nici un organ de politie, sanatate ....
In rest ... il citez pe nepotul meu , ( care are 4 ani )cand greseste: "sa nu mai fac alta data " apropo de ce ai zis tu la pct2 multe firme de asigurari ( rca & casco ) isi stipuleaza in contracte ca nu repara masini daca dauna a avut loc pe fondul consumului de alcool, deci mare atentie pe viitor. This post has been edited by remesh: 12 May 2010, 18:18 |
--------------------
Renault
Megane 3 ST
2013 / ex M2 2007 / Ex. Clio 2 decat mult si fara rost, mai bine putin dar prost
|
|
gaby007 |
![]()
|
as vrea sa stau linistit dar tot nu ma pot linisti si de 2 zile nici nu pot dormi linistit.
|
--------------------
BMW
318
1993
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Pentru conducere sub influenta alcoolului meritai chiar mai multe emotii !
![]() Legat de despagubirea RCA ... trebuie sa fac o mica corectie: NICI o societate de asigurari nu va plati despagubiri daca se consemneaza "conducere sub influenta alcoolului" !!! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Stai linistit, n-au ce sa iti mai faca.
Dar treaba cu alcoolul la volan ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(gaby007 @ 12 May 2010, 18:49) acum 2 zile am avut o altercatie cu 2 tipi dupa ce era sa ne lovim (eu intorceam pe un refugiu pe bv-dul mamaia si ei veneau de pe contrasens. - la ce zici tu refugiu? - ce inseamna ca ei veneau pe contrasens? Daca ei veneau pe contrasens, nu prea cred ca mai aveau chef de discutii, si sa mai cheme si politia. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
gaby007 |
![]()
|
m-am exprimat eu gresit ... veneau din sens opus mie
refugiu numesc spatiul prin care poti intoarce pe mamaia sai ai acces la strazile laterale |
--------------------
BMW
318
1993
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(adi_ar @ 12 May 2010, 20:35) NICI o societate de asigurari nu va plati despagubiri daca se consemneaza "conducere sub influenta alcoolului" !!! nu se consemneaza nimic....vreau sa am masina facuta....faci o amiabila simpla si gata...nu cred ca vrea cel baut sa scrie ca a consumat bauturi...iar daca este nebun si vreaaaaa..simplu...il bati.. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
gaby007 |
![]()
|
de ce zic ca nu cred ca m-a vazut nimeni pt ca am plecat de langa ei am mers 200m si am intrat pe straduta unde imediat am oprit (acolo stau) si apoi am mai stat prin zona dar nu a trecut nici un echipaj de politie. NU FACETI CA MINE
|
--------------------
BMW
318
1993
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adi_ar @ 12 May 2010, 20:35) Pentru conducere sub influenta alcoolului meritai chiar mai multe emotii ! ![]() Legat de despagubirea RCA ... trebuie sa fac o mica corectie: NICI o societate de asigurari nu va plati despagubiri daca se consemneaza "conducere sub influenta alcoolului" !!! poti sa ne indici si norma legala care le permite sa faca asta? |
-------------------- |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Daca se confirma, RCA nu despagubeste. Avem un caz si pe forum de asa ceva. Mutzunache a fost lovit de un sofer beat mort si masina a trebuit sa se repare pe casco.
This post has been edited by RaduNG: 13 May 2010, 13:41 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Bingo.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(gaby007 @ 12 May 2010, 17:49) (eu intorceam pe un refugiu pe bv-dul mamaia si ei veneau de pe contrasens. era o distanta buna intre mn si ei si am vrut sa plec mai in forta dar batrana dacie "a dat in nas" si a iesit mai greu . ei au franat si mau evitat fara probleme). apoi am plecat si am vazut ca faceau flashuri si am hotarat sa opresc . bineinteles ca ei au oprit astfel incat ca sa plec a trebuit sa plec pe contrasens. Numa aberatii mai sus. Cum te-au evitat si dup-aia ai vazut ca dau flashuri? Mergeau cumva cu spatele de ai vazut tu ca dau flashuri? Si cum au oprit ei de a trebuit tu s-o iei pe contarsens? Au blocat tot bulevardu`? Bd. Mamaia are 2 benzi jumate pe sens. Si pe unde ai plecat tu pe contrasens? Peste refugiu? Si cum dracu` de-au stiut ei ca tu esti beat? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
gaby007 |
![]()
|
dupa ce m-au evitat mergeam normal unul in spatele celuilalt si de oprit eu eram pe banda a 3a si ei au oprit undeva in fata mea pintre a 3a si a 2a si am fost nevoit sa o iau pe contrasens ca sa intorc. bine ca a fost asa. oricum nu o sa se mai intample.
13 May 2010, 19:32: ce trebuie sa fac ca sa sterg acest topic acum ca s-a lamurit oarecum?? This post has been edited by gaby007: 13 May 2010, 19:32 |
--------------------
BMW
318
1993
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Nasol dar bine.
|
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Daca tu bei peste 10 beri si nu mergi pe 7 carari, te invidiez sincer. Da nu te cred.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
gaby007 |
![]()
|
daca ma credeti bine oricum am primit destula mustrare dar ca sa sterg acest topic ce trebuie sa fac??
|
--------------------
BMW
318
1993
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
se inchide.moralizator
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 06:12 |