Probleme garantie anvelopa, - din alt topic -
![]() ![]() ![]() |
Probleme garantie anvelopa, - din alt topic -
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nefiind caz de garantie nu cred.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
De ce sa nu fie?
Poate perioada aia se refera la timpul efectiv scurs de la data stabilirii cauzelor exacte care au dus la aparitia defectului. Sunt spete in care cercetarea poate dura mult mai mult decat alea 15 zile. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Dupa reclamatie la OPC am primit urgent raportul de expertizare:
Dar, parca nedumerirea e si mai mare... Cum mama dracului a putut sa faca galma pe suprafata laterala de la groapa sau bordura, fara ca janta sa prezinte urme de lovituri? This post has been edited by radian: 5 May 2010, 08:37 Attached thumbnail(s) expeertiza_cauciuc.JPG ( Size: 277.64k ) Number of downloads: 226 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
A preluat anvelopa tot socul. Ca galma in banda de rulare nu are cum sa faca, face in talon ca e mai subtire.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
gaby007 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 12 May 10 ![]() |
garantia la produse de genul acestuia e data asa ca sa fie. oricum ai facut si u o incercare. si intradevar orice cauciuc o sa iti faca "bosoalca" doar in lateral. eu le am de 2 luni si ambele au intr-un loc un fel de galma spre interior (stiu ca suna ciudat)
|
--------------------
BMW
318
1993
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 10:59 |