Audio Logan
![]() ![]() ![]() |
Audio Logan
sbogdan82 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 19 May 10 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2009
|
|||
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca montezi tu sistemul, pierzi garantia la ce??? Nu ai ce sa pui cu invertor. Trebuie sa iti pui un mp3 player auto cu boxele aferente. Daca masina are macar pre-echipare nu trebuie sa intervii asupra a nimic. Masina ar trebui sa aiba conector standard ISO pe care doar il cuplezi la player si atat. Nu te lua dupa dealer. Nu ai la ce sa pierzi garantia.
L.E. Eu am schimbat dupa nici o luna de la achizitionare tot sistemul audio de pe al meu si nu m-a intrebat nimeni de nimic la nici o revizie This post has been edited by PaulT: 20 May 2010, 09:31 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Nu ai cum să pierzi garanția deoarece nu se intervine asupra instalației electrice. Astea sunt mituri.
|
--------------------
.
.
.
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Incearca si dealerul sa-si vanda marfa ... Daca le tine...le tine.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Lostboy |
![]()
|
Sau pune-i să-ți arate unde scrie așa ceva. Să te liniștești tu și să-i mai ”domolești” și pe ei.
|
--------------------
.
.
.
|
|
sbogdan82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 19 May 10 From: Constanta ![]() |
Stiu ca nu se intervine la partea electrica da au zis ca trebuie neaparat sa cumpar de la ei sistemul audio (mp3 + difuzoare) ca sa nu pierd garantia ceea ce mi se pare aberant si pretul lor e mai mare. O sa ma cert cu ei
![]() Mersi pt sfauri |
--------------------
Dacia
Logan
2009
|
|
PaulT |
![]()
|
Dar nu inteleg de ce trebuie sa te certi cu ei... Iti cumperi ce player doresti, iti cumperi ce difuzoare doresti(recomand sistem pe 13 pentru fata si coaxiale pe spate de 16,5), le montezi si gata. Ce treaba ai cu dealerul??
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
sbogdan82 |
![]()
|
Dealer-ul este si service-ul autorizat din Constanta, de unde am luat. Ei au zis ca daca nu cumpar de la ei pierd garantia la partea electrica. Am primit si un raspuns de la vocea clientului care zice asa:
====================================================== Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre. Referitor la solicitarea dumneavoastra va comunicam faptul ca montarea unui radio cd care nu este recomandat de Dacia pe autoturismul dumneavoastra conduce la pierderea garantiei acelor elemente/componente care pot fi afectate ca urmare a montajului, respectiv utilizarii acestuia, dar nu implica pierderea garantiei intregului autoturism. Instalarea unui alt tip de radio cd, decat cele recomandate si testate, intervine in instalatia electrica a unui vehicul si de aceea producatorul si unitatea service DACIA nu isi poate asuma nici o raspundere asupra a ceea ce se poate intampla in cazul montarii altui tip de radio cd. Pentru orice interventie la autoturismul dumneavoastra aflat in garantie va rugam sa va adresati unei unitati service agreata Dacia. ===================================================== LOL daca iau acelasi radio cd din alta parte si nu de la ei duce la modificarea instalatiei electrice. Ciudat...cred ca am 2 variante: iau de la ei sau renunt la garantia pe electric. |
--------------------
Dacia
Logan
2009
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
N-ai inteles nimic.....
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
sunt mana in mana astia peste tot in acesta tara , pare aiurea cu montarea unui casetofon cu pierdutul garantiei...
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
PaulT |
![]()
|
Ce dracu sa testeze la un player
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(sbogdan82 @ 20 May 2010, 14:29) .... producatorul si unitatea service DACIA nu isi poate asuma nici o raspundere asupra a ceea ce se poate intampla in cazul montarii altui tip de radio cd. Pentru orice interventie la autoturismul dumneavoastra aflat in garantie va rugam sa va adresati unei unitati service agreata Dacia. Asta nu înseamnă că pierzi garanția. |
--------------------
.
.
.
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
In traducere libera: Daca nu tai fire nu pierzi garantia. Daca tai fire pierzi garantia la partea electrica.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Monteaza sistemul audio dorit de tine ca este destul de greu sa te scoata din garantie, a explicat PaulT destul de clar.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
sbogdan82 |
![]()
|
Pana la urma aveti dreptate, nu intervin asupra instalatiei existente, incercau si ei sa ma sperie sa cumpar de la ei
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2009
|
|
Ady69 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 26 July 07 ![]() |
Eu te sfatuiesc sa-ti montezi Cd-player si in cazul unei eventuale probleme, daca vrei sa fii sigur k nu se leaga de tine si nu ramai fara garantie demontezi totu jos
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Berlina
1995, motor 1.4 l
- CJ 07 SNF
|
|
PaulT |
![]()
|
Ce-i atat de greu de priceput ca NU are cum si de ce sa ramana fara garantie? Indiferent ca se ia cineva de el sau nu.... La player as spune Alpine,Pioneer,Clarion, apoi eventual JVC si Kenwood. In nici un caz nu pocnitoarea stock de Logan. Boxe se gasesc la preturi mai mult decat rezonabile si componente si coaxiale.... E plin forumul de recomandari. NU lua Sony in nici un caz(boxe).
Ady69 - Aveai bass pentru ca erau difuzoare de 20cm, nu pentru ca erau Blue Tech.. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
dar ce priza pentru mufele alea de la casu de logan nu se pot gasi ? Daca nu tragi tu fir de la baterie plus si minus sau dupa contact firul de plus iar difuzoarele la fel desfaci usile plasticile si ti le tragi singur.
Eu iti recomand alpin se aude foarte bine daca e reglat iar difuzoare de la alpin sau ma rog suntdestule marci. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
PaulT |
![]()
|
Loganul are cablajul tras, inclusiv mufa iso pentru player. Nu trebuie sa faca nimic...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
esti sigur? Daca si-a luat dintr-ala nivel echipare "zero" care nu mai are preechiparea audio facuta? si atunci va trebui sa traga ceva fire pe acolo....si daca ceva nu merge pe electric binenteles ca de "acolo e" . Se vor lega de orice detaliu sa-i refuze dreptul la garantie pe electrica in momentul cand vor aparea probleme reale
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
PaulT |
![]()
|
Are cablaj.... In primul post, initiatorul a scris ca si-a achizitionat un Logan Ambiance, deci stiu ca nu si-a luat un Logan cu nivel de echipare Logan... Daca citeai, vedeai. Conform configuratorului de la Dacia nivelul de echipare Ambiance are pre-echipare audio, adica antena + precablaj . Iar intre a te lega de orice detaliu(in cazul descris de tine, ca aici nu se aplica) si a putea proba e cale lunga.
L.E. M-am uitat pe dacia.ro si are si nivelul de echipare Logan pregatire audio. This post has been edited by PaulT: 25 May 2010, 11:41 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
sbogdan82 |
![]()
|
OK am inteles pana aici. O sa cumpar un mp3 o sa verific preturile in raport cu calitatea, ar trebui sa trag afara sertarul ala fals din locul player-ului ca sa gasesc mufa iso corect, sa nu fac vreo prostie
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2009
|
|
sbogdan82 |
![]()
|
Gata am reusit, am montat un mp3 player...mai trebuie sa iau maine adaptor pt antena sa mearga si radio si gata.
Thanks all pt ajutor. |
--------------------
Dacia
Logan
2009
|
|
PaulT |
![]()
|
Ce ai luat? Si ce boxe, mai ales...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
sbogdan82 |
![]()
|
Pentru inceput, avand buget redus de criza, mi-am luat un mp3 player AKAI (4x25w) fara cd doar cu card sd/mmc si usb si difuzoare mi-am luat de la Dina unele Peiying (marca poloneza made in china, max 100w, membrana de cauciuc). Stiu ca sunt marci mai ciudate, dar se aude ok m-am mirat. O sa investesc pe viitor in ceva mai serios, da momentan...decat deloc...oricum sunt multumit de ele.
This post has been edited by sbogdan82: 27 May 2010, 21:17 |
--------------------
Dacia
Logan
2009
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
mai bine le luai de pe bursa...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
PaulT |
![]()
|
HU Akai?? N-am vazut de mult asa ceva... Ce model? De curiozitate, cat ai dat pe boxe? Dupa nume sunt 100% chinezesti, nu cred sa aiba vreo treaba polonezii...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
sbogdan82 |
![]()
|
AKAI ACA-271UR fara cd doar radio + usb +sd/mmc card. Difuzoarele sunt chiar poloneze (fabricate in china ce e drept) au fost 40 ron
![]() http://www.peiying.pl/ E ok pt inceput nu am investit mult, oricum sunt pasionat de ciudatenii de genul asta cum e mp3-ul fara cd doar cu card ![]() This post has been edited by sbogdan82: 28 May 2010, 20:57 |
--------------------
Dacia
Logan
2009
|
|
SM05LPM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 7 July 07 ![]() |
desi suna ciudat peying e o firma poloneza.Eu am toata linia audio de la ei.si se aude OK
|
--------------------
renault
latitude 2.0 175cp cva
2012 initiale paris
|
|
sbogdan82 |
![]()
|
Da asta am observat si eu dupa ce le-am montat ca se aud ok, si am vazut pe site ca fac lucruri interesante acolo pt auto
|
--------------------
Dacia
Logan
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 04:46 |