Console jocuri vechi
![]() ![]() ![]() |
Console jocuri vechi
Arhimede |
![]()
|
||
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|||
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
dap:x eram innebunit dupa alea, TERMINATOR se numea cel din poza 2, si mai era si sega.
Aveam vecini cu care faceam schimb de diskete de jocuri ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Prima data am avut un nintendo, cu 9999999 de jocuri in memorie, defapt erau vreo 3 dar se tot repetau
![]() dupa ce s-a stricat am cumparar un terminator..7 parca. il am si acum prin pod pe la tara ![]() poate cineva sa imi explice si mie cum naiba functiona pusca aia? de unde stia televizorul/jocul unde tragi tu? This post has been edited by ArtVandelay: 21 May 2010, 22:20 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
inainte de astea 2 am avut un HC91 pe care am invatat limbajul basic.
L.E. si eu vreau sa stiu cum functiona pusca aia... This post has been edited by psychoo: 21 May 2010, 22:30 Attached thumbnail(s) IceFelix_HC91B_System_2.jpg ( Size: 23.13k ) Number of downloads: 946 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pe vremea aia ma jucam Lotus la dublu pe calculator
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Ala din prima poza nu se mai numea si rambo?
Un HC am avut si eu dar 85 ![]() ![]() Pe un 286 ma mai jucam cand mai ajungeam la tata la serviciu... dischete mici si mari ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Pistolul avea un senzor pe baza de reflexie. Nu-i asa ca era o diferenta mare de culoare intre culoarea ratei si a fundalului?
practic e acelasi principiu ca la imprimante ca sa stie daca are hartie sau nu. http://en.wikipedia.org/wiki/Light_gun This post has been edited by Cosmin.nova: 21 May 2010, 23:00 |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Iti explic eu cum functiona pusca aia, in maniera inginereasca.
Masinaria aia de consola avea jocuri gen cel cu ratele peste care baleia rapid peste rastrul TV-ului, 2 linii: orizontala si verticala. Frecventa de baleiaj era destul de mare. Evident, orice 2 linii care baleiaza H, V, la un moment dat se intersecteaza. Daca se intersecteaza pe rata de exemplu si tu apesi pistolul, se trimite un impuls si ... pac rata-i moarta. Pistolul ala avea in cap un detector (fotodioda sau fototranzistor) sensibil la anumite culori, probabil si la culorile liniilor alora pe care de fapt nu le vedeai cu ochiul liber. Ingenios sau nu... a prins atunci. PS: Eu in '94 aveam 80386SX/25MHz si inainte am avut 80286/12MHz. Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
prima consola pe care am vazut-o a fost un Atari prin '96-'97 cred... dar fiind mult prea mic nu stiam sa ma joc dar ma uitam la fratii mei
![]() ![]() PS si eu vreau sa stiu cum de nimeream ratele cu pistolu? |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
DAAAA tare jocul cu liana
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
atari,sega,nintendo64.gameboy advance si ps2.
![]() ultimele 3 inca functioneaza,stau pe dulap. Nintendo_64.jpg gameboy-glacier02.jpg era si aladin parca pe sega.era misto ![]() This post has been edited by C@talin: 22 May 2010, 03:43 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Alex G. @ 22 May 2010, 00:04) Iti explic eu cum functiona pusca aia, in maniera inginereasca. Masinaria aia de consola avea jocuri gen cel cu ratele peste care baleia rapid peste rastrul TV-ului, 2 linii: orizontala si verticala. Frecventa de baleiaj era destul de mare. Evident, orice 2 linii care baleiaza H, V, la un moment dat se intersecteaza. Daca se intersecteaza pe rata de exemplu si tu apesi pistolul, se trimite un impuls si ... pac rata-i moarta. Pistolul ala avea in cap un detector (fotodioda sau fototranzistor) sensibil la anumite culori, probabil si la culorile liniilor alora pe care de fapt nu le vedeai cu ochiul liber. Ingenios sau nu... a prins atunci. PS: Eu in '94 aveam 80386SX/25MHz si inainte am avut 80286/12MHz. Alex de fapt aici e vorba doar de 1 punct care se plimba (spotul) , de la stinga la dreapta si de sus in jos ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
heh... ce vremuri, am avut si eu Terminator (vreo 3 la numar ca se tot stricau
![]() ![]() ah, si la un moment dat am pus si eu mana pe un HC Felix, dar nu mergea ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
La mine se stricau telecomenzile alea. la un moment dat, tata, care e electrician, s-a saturat sa dea bani pe ele si le-a lipit pe direct, cu gauri prin carcasa "terminatorului".
era mare schema la vremea aia un joc din asta. ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
cat am balit cand am fost mic la nintendo 64 mai ales cand vedeam reclamele de pe nemti cu james bond shooter
![]() Desi daca stau si ma gandesc .. sa joci shootere cu gamepad-ul ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
lasa ca Wolfenstein 3D il jucai din sageti si iti placea
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
aphophis |
![]()
|
da, da ala nu era full 3d
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
SSilent |
![]()
|
dap... era exact ca screen-saver-ul ala de il avea Win'98... "maze" parca se numea
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Spre rusinea mea n-am avut asa ceva niciodata. Prin 1997 am primit primul PC, un Cyrix la 133Mhz, 16Mb RAM, hard de 1Gb. De hard eram foarte mandru, toti pretenii aveau de 3-400Mb.
In rest pe "console" ma jucam pe la cunoscuti, oricum nu prea mi-a placut mie ideea niciodata. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
am avut un terminator d-ala pe care il nenoroceam, Aveam scor de milioane la tank, 90tank. Dupa aia jucam doctor mario, ala cu pastilele daca il tineti minte. Problema e ca televizorul era alb/negru si nu se vedea diferenta dintre albastru/galben si jucam cu vecinu la plezneala care nimereste primul
![]() This post has been edited by kog: 22 May 2010, 09:17 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(kog @ 22 May 2010, 09:16) am avut un terminator d-ala pe care il nenoroceam, Aveam scor de milioane la tank, 90tank. Dupa aia jucam doctor mario, ala cu pastilele daca il tineti minte. Problema e ca televizorul era alb/negru si nu se vedea diferenta dintre albastru/galben si jucam cu vecinu la plezneala care nimereste primul ![]() ![]() Si tank era misto ca il jucai la dublu. La Atari era un joc in care trebuia sa tai tot lanu de grau si te urmarea un animal ceva. Era in top ![]() |
--------------------
dacia
lgn
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N-am avut nici o consolă. Acu', la bătrânețe am luat un WII.
În tinerețuri, prin '88 mi-am făcut primul calculator Cobra cu unitate floppy și aveam sute de jocuri de Spectrum. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
a fost acu vre-o 2 luni la TV pe History, istoria jocului Tetris, am facut captura la TV Tuner dar are 1.5 gb ... cine doreste vorbim si il poate lua cu DC++.
|
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
E rusesc jocu' la origini, am vazut cred documentarul respectiv, daca vorbim de acelasi lucru.
Tu dupa terminatie n-ai prins Terminatoare. Ieri am fost sa fac un ban cinstit la cineva, sa pun la punct un PC mai vechi, si oamenii aveau un pustan la vreo 12 ani. La un moment dat imi arata cu degetu' FDD-ul si ma intreaba "Aici ce poti sa bagi, CD-uri d-alea mici?". ![]() Si cand ma gandesc ca am prins jocuri pe HC-85 care rulau de pe casete audio, am prins FDD-ul de 5.25", si nu mai zic cate jocuri transferam pe dischete in copilarie. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
aphophis |
![]()
|
hehe si ce dumnezei bagam cand era corupta o arhiva si se ducea in felul asta tot jocul.
![]() This post has been edited by aphophis: 22 May 2010, 10:41 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Arhimede |
![]()
|
Apropo. Mi-am adus aminte de asta cand am vazut pac-man pe google
![]() Ore intregi jucam bomberman sau mario ![]() |
--------------------
dacia
lgn
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
io in '87 aveam d'asta....
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Pe bunee? Cre ca nici Ceausescu nu avea asa ceva!
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
aphophis |
![]()
|
cd-man, lhx, wolfstein 3d, test drive, stunts
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Merced |
![]()
|
Stunts vreau sa spun ca am jucat pana tarziu, cred ca ultima oara l-am avut pe PC acum vreo cinci ani. Foarte bun jocul ala, fara nicio gluma, aveam un prieten cand eram pustani, el proiecta traseele, eu le parcurgeam, incerca sa faca unul imposibil de terminat, si tin minte ca reusise.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:38 |