Service zona Hunedoara-Deva, Sau cineva care ma poate ajuta.
![]() ![]() ![]() |
Service zona Hunedoara-Deva, Sau cineva care ma poate ajuta.
elbutchos |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 14 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort / 2001
- HD 04 VJC
|
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
argon, dr_mike s.a.
![]() This post has been edited by george_scala_2004: 25 May 2010, 08:33 |
--------------------
...
...
...
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Argon este specializat doar in daewoo... nu se baga la renault.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
elbutchos |
![]()
|
Ce inseamna "argon, dr_mike s.a." ?
Imi puteti da o adresa ; Nr. de telefon ? Stima. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort / 2001
- HD 04 VJC
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
...
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Eu iti recomand sa mergi la Dacia Service Deva si sa-l cauti pe RADU GLIGOR, un mecanic exceptional si foarte bun prieten de-al meu.
Se ocupa de masina (masininile) mele de vre-o 12 ani, einstein a ajuns la el la garaj (in privat foarte bine dotat) si a fost extrem de multumit de calitatea manoperei si persoanei. This post has been edited by dr_mKe: 25 May 2010, 17:23 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
elbutchos |
![]()
|
Multumesc dr_mKe.
Chiar azi am dat de cineva care mi-a recomandat sa ma duc la la un tip Dacia Serv. Deva care are atelierul chiar in incinta Dacia Serv. Zice ca e ultrameserias la desfundat injectoare. Maine urc masina pe platforma si directia Deva. Multumesc inca o data pentru ajutorul acordat. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort / 2001
- HD 04 VJC
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 25 May 2010, 17:57) Eu iti recomand sa mergi la Dacia Service Deva si sa-l cauti pe RADU GLIGOR, un mecanic exceptional si foarte bun prieten de-al meu. Se ocupa de masina (masininile) mele de vre-o 12 ani, einstein a ajuns la el la garaj (in privat foarte bine dotat) si a fost extrem de multumit de calitatea manoperei si persoanei. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.374 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ambii. Dar eu am ajuns primul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.374 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu. Dar pot sa confirm ca mecanicul e ceva rar intalnit in ziua de azi, adica om care isi face meseria cu placere si talent.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
elbutchos |
![]()
|
S-a dovedit a fi pompa de benzina care mai impingea doar un bar.
Cumparat alta, schimbat si merge . Multumesc de ajutor. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort / 2001
- HD 04 VJC
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
salut,
bravo ! ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
elbutchos |
![]() ![]()
|
Salut.
M-a dus tipul la un magazin de piese auto caci la Dacia Service nu aveau pe stoc sau era prea scump. Pompa e "de uzina" in cutie albastra cu Dacia scris pe ea si a costat 390RON. Manopera a iesit la 50 RON + ciubuc ![]() Mi-a curatat si injectoarele cu 120RON. Nu stiu daca era nevoie. Masina are 90000km cu toate consumabilele schimbate inainte de termen. Filtrul de benzina de ex. il schimb la fiecare schimb de ulei. Mi-a zis tipul ca e putina rosheata in rezervor dar nu mal si jeg. Masina merge OK acum, adica la fel ca inainte. Totusi ma mira faptul ca am un amic cu o SN Clima tot cu aprox. 90000 si masina lui parca trage mai bine. ( Poate sunt eu putin paranoic ). Plus ca la e mea motorul suna oarecum diferit de toate supernovele care le-am ascultat pana acum cu toate ca toti "mecanicii" la care am fost pana acum zic ca suna bine. Se poate sa se duca pompa de benzina asa din senin ? Nu umblu cu ea tot timpul cu benzina pe rosu la modul ca fac un plin si merg pana pe rosu apoi din nou plin. Poate vre-unul dintre deveni are timp intr-o zi sa ne intalnim sa comparam sunete de motor. ![]() ![]() Sa nu uit. Daca o turez intre 4000-5000 ture ( relativ rar ) se aude un sunet ascutit, un fel de suierat. E de la filtrul de aer sau se poate sa nu fie ceva etans si sa suiere ? Stima. Radu. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort / 2001
- HD 04 VJC
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Pana la 130.000 km nu am avut nici o problema legata de sistemul de injectie sau alimentare. Pompele se duc rar la SN, de cele mai multe ori cand este crapat cotul de plastic pentru umplerea rezervorului si trage mizerie. S-a verificat ?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
elbutchos |
![]()
|
Cotul e schimbat de un amic de al meu acum 2 luni maxim.
Crapase dar am impresia ca atunci cand a crapat mi-am si dat seama caci mirosea puternic a benzina in jurul masinii. Deci nu cred ca a apucat sa intre mizerie pe acolo. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort / 2001
- HD 04 VJC
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
problema e a ta daca bagi benzen si mergi pana cand ajungi pe rosu , pompa nu are radiator de racire in speta motorasul ei . Ea se raceste in benzina ca de aceea e si scufundata.
Eu mai mult de jumatate nu am lasat rezervorul si nu intampin nici o problema. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
elbutchos |
![]()
|
Multumesc de raspunsuri.
Totul a plecat de la rugina din rezervor. Tipul care mi-a spus ca e putina rosheatza in rezervor si-a schimbat brusc pararea cand din nou a fost scoasa pompa. Rugina, rugina si mai multa rugina ! In concluzie am ajuns sa schimb : Pompa benzina, rezervor, filtru benzina si pompa de apa care si-a dat duhul intre timp. Acum merge OK ... sper sa nu mai fiu nevoit sa ajung prea curand ca ea la service. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort / 2001
- HD 04 VJC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:34 |