Bari transversale, bari transversale portbagaj
![]() ![]() ![]() |
Bari transversale, bari transversale portbagaj
caphonne |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|||
liviu242006 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 11 May 09 ![]() |
ce bari? zici de alea de vin sus pe plafon?
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
- gj-69-bic in femeie si in guvern sa nu ai incredere
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(caphonne @ 26 May 2010, 16:03) Salutare are cineva montat bari transversale pe Supernova.As vrea sa-mi iau unele dar nu stiu de care am vazut ca difera sistemul de prindere.M-ar interesa si un pret. Nu vreau sa-mi pun portbagaj vreau sa-mi pun un suport pentru bicicleta. Supra 10 se numesc. Am eu. Le-am luat din Metro acum multi ani. Produse de AutoMaxi. This post has been edited by Iulikk: 26 May 2010, 22:40 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
319 ron in Carrefour...... prea scumpe zic eu.....
sau 59 euro+TVA la info@portbagaje.net str. Ispravnicului 28 - 0755035865. |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
pfaaa ce scoruri in targ oi gasii mai ieftin?
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Da, iegzista dar nu recomand la cam 50 RON, le prinzi cu suruburi autoinfiletante in caroserie, adica noi gauri de intrare a apei in masina. Plus ca sunt atat de fragile ca nu poti transporta o bicicleta pe ele, ca se indoaie. Asta mi s-a intamplat mie.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu am dat la vremea aia vreo 250 de lei (2.500.000). Oricum am carat cu ele si parchet si labriu, usi, scanduri etc etc
![]() EDIT: Asa arata masina cu barele puse: This post has been edited by Iulikk: 27 May 2010, 16:36 Attached thumbnail(s) DSC01855a.jpg ( Size: 554.11k ) Number of downloads: 813 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
caphonne |
![]()
|
Multumesc pentru raspunsuri.
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
maximuz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 30 July 10 ![]() |
Aveti idee daca modelul Thule 750 se potriveste ?
Cam asa arata: http://www2.thule.com/Pabloimages/original/61/24461.pdf |
--------------------
dacia
supernova
2002 confort
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(caphonne @ 26 May 2010, 16:03) Salutare are cineva montat bari transversale pe Supernova.As vrea sa-mi iau unele dar nu stiu de care am vazut ca difera sistemul de prindere.M-ar interesa si un pret. Nu vreau sa-mi pun portbagaj vreau sa-mi pun un suport pentru bicicleta. QUOTE(liviu242006 @ 26 May 2010, 23:04) o bară - doua ....? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
maximuz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 30 July 10 ![]() |
Nu a incercat nimeni altceva decat AUTOMAXI SUPRA 10 ?
Fara ingaurire de plafon. |
--------------------
dacia
supernova
2002 confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:48 |