jante solenza, dimensiuni si belele
![]() ![]() ![]() |
jante solenza, dimensiuni si belele
soriningeras |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 21 March 10 From: mangalia ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA / RAPSODIE
2003
- CT92SOR
|
|||
AdiZ |
![]()
|
![]() Membru' Citit Group: Members Posts: 313 Joined: 2 November 06 From: Zalau ![]() |
Depinde ce offset ai la janta... la ET 45 cat are janta originala Stella, o sa iti atinga in amortizor...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- TBR La inceput de drum. (in a face din Solenza masina)
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(soriningeras @ 27 May 2010, 23:42) salutare am procurat cat de curand jante pt solenza mea r14 cauciucurile care sunt pe ele sunt de 185/55/14 ce credeti sunt prea groase o sa fie prea stresata directia si franarea la o gosime de 2 cm mai mare fata de normal pt ca 175/55/14 nu gasesc nici in ruptul capului pune marimea din talon ca ai probleme cu garcea si ajungi pe la RAR cu ele...avem un coleg pe forum care din cauza anvelopelor de 185 i-a ridicat talonul si a trebuit sa se duca la RAR cu alte anvelope cum sint trecute in talon sa isi recupereze actele |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
adi BBK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 January 11 ![]() |
am si eu niste jante de 14 si pe spate sunt cam strambe si imi tremura rau de tot,se simte si in volan.sunt din targoviste si aici nu sunt service-uri ca lumea,in bucuresti ma gandeam,daca stiti pe unde si cat costa.ms
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
vitamina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 4 January 10 ![]() |
Boss,tu la jentile tale in primul rand ai nevoie de inele de ghidaj.La toate patru.Le poti confectiona la un strungar.Asta ca asa nu ai spatiu intre cercul din centrul jentii si buza discului de frana pe fata respectiv a tamburilor pe spate.In al doilea rand echilibreaza-le plus o presiune corecta in anvelope.Daca problema persista dupa toate acestea,este necesar sa iti indrepti jentile.Lucru pe care il poti face in Pitesti la Calypso.Eu am avut o problema asemanatoare cu a ta dar se manifesta pe la vreo 120km/h.Dupa indreptare nici la 170km/h nu se mai simte nimic in volan.Costul este de 40 ron de janta si 15 lei pt echilibrat.Toate 4 m-au costat 220 de lei dar sunt multumit de lucrare.Succes!
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
|
|
viji |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 August 10 From: Ploiesti ![]() |
Ieftin taica, in Ploiesti am indreptat janta cu 70 ron/buc
![]() |
--------------------
Hyundai
Elantra
2004 GLS
- PH-09-***
|
|
vitamina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 4 January 10 ![]() |
Stai linistit,ca si in Pitesti gasesti astfel de preturi,dar am avut noroc ca am gasit mai ieftin.Fiecare cum reuseste sa scoata de la client!
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:00 |