Masina luata in leasing
![]() ![]() ![]() |
Masina luata in leasing
Daedalus |
![]()
|
||
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|||
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
nu cred ca e adevarat cel putin fata cu lovitu se ocupa casco clar... tata a zgariat bara la a lui in iarna si e in leasing s-a dus si a vopsit-o la revizie far casco si nu i-a zis nimeni nimic.
ce daca am masina in leasing nu pot sa ii schimb sistemu audio? ataat timp cat platesc pot sa ma joc cu jmirghelu pe ea. totusi cel mai bine citeste contractu din scoarta in scoarta |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa zic si eu dar la o adica, daca nu mai platesti si iei iti iau masina inapoi, o iau cu modificari pe care nu le vor presupun
![]() Si daca nu as mai plati la un moment dat si vor masina inapoi in starea cum era, adica fara modificari, sa suport eu operatiile inverse modificarilor pe care le-am facut. Asa mi se pare mai corect. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
De ce nu pui tu manuta sa citesti cu atentie contractul de leasing?
Acolo gasesti raspuns la ambele: 1. NU, nu platesti pagubele ci CASCO 2. DA, modificarile fara aporobare sunt cauza de reziliere. |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Este si normal ce a spus Asarban deoarece:
1. Casco o platesti (tu) dar pentru masina. Din moment ce e platita se ocupa Casco de despagubiri. De ce ai mai plati inca odata? 2. Masina in leasing este proprietatea firmei de leasing. Din cate stiu eu exista si contracte de leasing fara optiunea de cumparare la finalul contractului de leasing. Adica pur si simplu peste 2-3 ani le dai masina alora. Daca vor ei sa ti-o vanda tot tie asta e alta problema. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bj @ 28 Apr 2005, 11:04) 2. Masina in leasing este proprietatea firmei de leasing. Din cate stiu eu exista si contracte de leasing fara optiunea de cumparare la finalul contractului de leasing. Adica pur si simplu peste 2-3 ani le dai masina alora. Daca vor ei sa ti-o vanda tot tie asta e alta problema. Pai stai ca nu inteleg. Tu platesti cativa ani buni la masina, si dupa ce se termina masina e a firmei de leasing?? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
daca nu vrei sa o mai iei, DA!
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Din cate imi amintesc eu(tot contract cu RCI am), scrie in contract asa: "orice accesorii adaugate masinii de catre utilizator devin proprietatea SC RCI Leasing Romania SRL".
Poti face adaugiri care odata inlaturate redau masinii aspectul pe care l-a avut la inceputul contractului intre tine si societatea de leasing. Ramane insa la latitudinea lor daca reziliaza sau nu contractul. Pentru o mai buna lamurire citeste contractul. This post has been edited by Illusi0n: 2 May 2005, 22:50 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Maska |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare: firmele de leasing te verifica la Biroul de Credite sau la CRB (Centrala Riscurilor Bancare ) ?
Ma refer la leasingul pentru persoana fizica. |
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 19:41 |