Polo sedan in Rusia
![]() ![]() ![]() |
Polo sedan in Rusia
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
cam urat. Si din spate si din lateral se cam vede ca au trantit un portbagaj la un polo hatch. Care nici ala nu e monument de frumusete.
Cel mai fain polo sedan e asta: Volkswagen_Polo_Sedan_2003_3.jpg |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Exact aceeasi chestie ca si la peugeot 206 sau 207 sedan, se vede ca ceva nu se potriveste....
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Mmmm... Arata cumva.. Wrong.
This post has been edited by Executron: 2 Jun 2010, 21:55 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Mie mi se pare reusit din lateral si din unghiul asta din spate.
polo_1.jpg ( Size: 99.14k ) Number of downloads: 610 polo_2.jpg ( Size: 137.22k ) Number of downloads: 656 This post has been edited by George Paul: 3 Jun 2010, 11:20 |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Asa si trebuie sa ti se para, sunt poze comerciale
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
astea sunt poze de promovare, asa ca normal sunt facute special din anumite unghiuri si cu anumite unghiuri. cea mai buna vairanta de a ne da cu parerea este de a o vedea pe viu...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Mult mai frumos decat 206 sedan sau Symbol. Nici nu incape indoiala. Singurul lucru care nu imi plece - stopurile spate. Fiind vorba de un portbagaj masiv cred ca erau mai potrivite unele mai alungite si pe capota portbagajului ca sa elimine impresia de bloc.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
si eu zic ca e mult mai frumos ca si clio si 206 sedan.....nu e mai frumos ca si un sedan conceput de la inceput ca sedan dar linia generala a masinii hatch a ajutat foarte mult designerii.....parca nu e chiar asa strident ca celelalte de pe piata....oricum pana nu vedem live sunt doar povesti
|
--------------------
.
.
.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
ca 206 sedan, symbol, c4 sedan, fabia sedan, albea, este clar mai frumos. eu zic ca stopurile spate trebuiau sa aibe niste dimensiuni ceva mai reduse...
This post has been edited by slider2: 3 Jun 2010, 11:49 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.382 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai Polo sedan s-a mai facut si prin 2003-2004.... am vazut in Germania si Romania.... unde este asa mare noutatea?
http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDeta...ber=2&picture=1 This post has been edited by cj98czh: 3 Jun 2010, 12:16 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.764 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca il vedeati prima data sedan, nu mai aveati aceeasi impresie.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mie mi-a placut mereu si vechiul Polo Classic. Si asta nou, cel putin din poze, imi pare a fi dintr-o bucata. Un sedan mic simpatic
![]() |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
slider2 |
![]()
|
@argon modelul pomenit de tine nu mai exista. acum se numeste simplu symbol...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Mie imi place mai mult decat Symbolul, e ceva mai reusit asta
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
dogy_10 |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 3 Jun 2010, 11:14) Pai Polo sedan s-a mai facut si prin 2003-2004.... am vazut in Germania si Romania.... unde este asa mare noutatea? http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDeta...ber=2&picture=1 poate prin faptul ca e total alt model.....ce zici merge? si da seamana cu astra h sedan.....care la randul lui arata bine in varianta sedan.....cred ca ajuta foarte mult designul din planuri drepte, fara curbe prea subtile la nivelul caroseriei.....si linia de sub nivelul geamurilor care se continua de la faruri pana la stopuri, le confera o oarecare continuitate in design This post has been edited by dogy_10: 3 Jun 2010, 15:28 |
--------------------
.
.
.
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Intrebarea e daca va veni si pe piata .ro, dat fiind ca romanii au o anumita afinitate pt. sedanuri.
Daca da, vor trebui sa mai diversifice gama de motoare. Fara un TDI nu faci nimic in Romania ![]() This post has been edited by IsNa: 3 Jun 2010, 17:05 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
slider2 |
![]()
|
in "mother russia" pretul incepe de la 10.500euro in versiunea de baza. de mentionat ca un singur motor este disponibil momentan, si este vorba de un 1.6 16v sau clasicul 1.6 8v de la vag (nu stiu exact de care este vorba). prin comparatie logan 1.6 16v este 10.200euro in cel mai scump nivel de echipare, respectiv expression...
s-ar putea daca se aduce si in romanica sa nu fie mai ieftin, asa ca inca nu exista concurent direct pentru logan si varu' symbol... de asemenea din ce spuneau niste jurnalisti auto pe un anume site, din poze materialele si finisajele din interior sunt o idee mai putin calitative ca la polo hatchback. si exista si niste diferente vizuale intre cele doua si nu ma refer la partea posterioara... This post has been edited by slider2: 3 Jun 2010, 17:21 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Arata binisor. Imi place mai mult decat Symbolu. Oricum, in Romania e cert ca nu va veni doar la 10.500 euro cum e in Rusia, dat fiind faptul ca la rusi se vinde fara ABS versiunea de baza. Deci parerea mea e ca tot nu va bate la pret un Symbol, care chiar daca arata putin ciudat, e o masina buna!
http://www.automarket.ro/stiri/oficial-vol...cova-30873.html Nu e nici VW culmea fiabilitatii.. Polo Hatch 1.2 tsi are o cunostinta, si la 4 luni si 12000km are un fel de scartait in coloana de la volan, a mai avut un tub desprins de la turbina si niste pete de ulei care au fost rezolvate in garantie. Masina ieftina e masina ieftina, si n-ai ce-i face! Poate daca o facea neamtu era mai buna, dar si mai scumpa! Asa, Polo e facut de rusi, si Symbolul de turci => sunt mai ieftine si ni le putem permite asa cum sunt. This post has been edited by S4b1n: 4 Jun 2010, 13:01 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
- ~ 155000 km
2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(rtBK @ 3 Jun 2010, 18:08) Aici au inceput oamenii sa comenteze pe baza aspectului. Fiind un sedan derivat dintr-un hatch eu am subliniat ca designerii au facut o treaba buna, rezultatul final fiind mult peste ce au reusit firme similare cand au vrut sa 'adauge un portbagaj'. Comentariile pe seama pretului sunt cu totul altceva, ele pot fi facute cu conditia ca pe langa aspect sa punem in balanta si alte elemente care contribuie la o masina - motorizari, suspensie, dotari, fiabilitate, materiale, confort, etc. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 14:12 |