Cum "serbam" Pastele ?
![]() ![]() ![]() |
Cum "serbam" Pastele ?
bolt |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|||
bogdan_iuly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Cam putina lume ...
Eu unul, acasa cu familia. Cu o masa mare si plina de bunatati ![]() Desi mi-ar fi placut sa merg cu Golanul pana la tara ... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- It's nice to be important, but
It's more important to be nice! ------------------------- Scooter |
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
Va doresc un Paste fericit tuturor.
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Paste binecuvantat! Sa ne miluiasca Dumnezeu! Pace si liniste va doresc tuturora!
Si eu, daca e sa ma gandesc, o sa-l petrec cvasi-solemn. O sa incerc insa sa pun mai mult de atat accentul pe partea solemna. |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Bolt esti un adevarat...daca esti tu in poza
![]() eu am fost la socrii la tara, a fost fain, dar sarabatorile astea te dau peste cap... ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu mi-am petrecut Pastele (caci deja a trecut prima zi) in sala de asteptare la maternitate
![]() ![]() ![]() Robert_10minutes.jpg ( Size: 219.36k ) Number of downloads: 34 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Sa va traisca minunea si sa aveti cu totii numai parte de bucurii.
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Paste fericit la toata lumea. Eu il petrec cu prietena in Paris
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 2 May 2005, 00:11) Eu mi-am petrecut Pastele (caci deja a trecut prima zi) in sala de asteptare la maternitate ![]() ![]() ![]() Robert_10minutes.jpg ( Size: 219.36k ) Number of downloads: 34 Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de nazdravaniile lui! S-a nascut chiar de Paste? |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Multumesc, da, pe 1 mai, in ziua de paste
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Te-ai scos baaa!
Acuma nu mai faci cadou la copil SI de Paste SI de ziua lui ci...pt ambele...inca un copil traumatizat..fara sarbatori.... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
@ Liviu. Felicitari!
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by LucVer: 5 May 2005, 15:16 |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(asarban @ 5 May 2005, 15:57) Te-ai scos baaa! Acuma nu mai faci cadou la copil SI de Paste SI de ziua lui ci...pt ambele...inca un copil traumatizat..fara sarbatori.... Nu s-a scos deloc. Pastele nu e in fiecare an la 1 Mai. Da ziua muncii nu cred ca se dau cadouri. ![]() EDIT: Bine ca e 1 Mai, in felul asta n-o sa-l dezamagesti niciodata uitand de ziua lui de nastere. Al meu e nascut pe 7 iulie (07/07), maica-mea pe 06 iunie (06/06) si sora-mea pe 8 august (08/08). Nu fac nici un efort de memorie sa-mi amintesc ![]() This post has been edited by liviu_lb: 5 May 2005, 16:04 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Corect..scuzati..am fost blond cand eram mic..
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 22:50 |